Hangi liderin ipi kimin elinde?

Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ü ciddi bir rakip olarak görüyor ki, aralarındaki gerilimi artıracak şekilde "Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle, hareketimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur

Hangi liderin ipi kimin elinde?
10 Ocak 2018 - 09:28
Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna, kimlerle aynı safa geçtiğine dikkat etmelidir Bunlar, milletimizle birlikte son 3-4 yıldır verdiğimiz hayati mücadelede en küçük bir desteklerini görmediğimiz, hatta çoğu defa karşı saflarda siluetleri beliren kişilerdir .

Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ü ciddi bir rakip olarak görüyor ki, aralarındaki gerilimi artıracak şekilde "Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle, hareketimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes ağzını açmadan önce nerede bulunduğuna, kimlerle aynı safa geçtiğine dikkat etmelidir. Bunlar, milletimizle birlikte son 3-4 yıldır verdiğimiz hayati mücadelede en küçük bir desteklerini görmediğimiz, hatta çoğu defa karşı saflarda siluetleri beliren kişilerdir." dedi. ***Erdoğan, Gül ile arasında oluşan makası daha da açarken, Devlet Bahçeli'nin "göz yaşartıcı" desteğini arkasına almanın heyecanıyla, "2019 Mart ve Kasım seçimleri arifesinde, Sayın Bahçeli'nin yerli ve millî duruşunu vurgulamam lazım. Bu yerli ve millî duruşla birlikte inanıyorum ki ülkemizde bizi bölmek ve ayrıştırmak isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacaklar. 2019 seçiminin yerli ve millî olanlarla, ipi başka mahfillerin elinde bulunanlar arasında geçeceği açıktır" diye asıl meselenin ne olduğunu açıklamış oldu.Asıl mesele Cumhurbaşkanlığı sistemi adı altında Türkiye'nin Tayyip Erdoğan ile birlikte tek adam rejimine geçmesidir.

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum