Haydar Dümen Acı kadını zorluyor

Kadınlar ilk yıllarda ilişkiden zevk almıyor, acı çekiyor. Çünkü kendilerini kasıp tedirgin oluyorlar. Eşleriyle sorunları olmamasına rağmen bu durum yakalarını bırakmıyor.

Haydar Dümen Acı kadını zorluyor
20 Temmuz 2017 - 11:22
 Eşleriyle sorunları olmamasına rağmen bu durum yakalarını bırakmıyor. Kadının cinselliğe alışmak, korkularını yenmek için zamana ihtiyacı var.



BÖYLE SORU YOK!



Harekete geçmek istiyorum



50 yaşındayım, yakışıklıyım. Her kadını arzuluyor, harekete geçmek istiyorum. Ama ufaklık benimle aynı fikirde değil. Ne yapayım?



CEVAP 



Yakışıklılığına yoğunlaşmış okurum, evli misin, bekar mısın? Evliysen kadını evde cariye, ötekileri gününe göre kraliçe yerine mi koyuyorsun? Her kuşun etini yiyen türdensin. Ama çatalının dokusu aslında et, deri kadar etik değerlerle dokunmuş. Onun denemeleri seçici, her şey kuralına göre olsun diyor ve sana mesaj atıyor: “Patron her kadına bakarsan, senin kadınına, kızına da bakarlar. Haydar Hoca icazet veremez. Sadece 2 cümle söylüyor, ‘Fren tutmuyorsa balatalara baktırsın, gözüne de vicdan gözlüğü taktırsın’ diyor.”



Yavru aslan durmuyor



20 yaşındayım. Bizim yavru aslan hep hareket halinde. Penisim büyük ve pantolondan çabuk fark ediliyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum