Haydar Dümen'e ilginç sorular: Kocam sürekli istiyor

İSTEĞİM HER GÜN ARTIYOR 20 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşım beni terk etti. Her gün isteğimin arttığını fark ediyorum. Çok çaresizim, ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşını mı istiyorsun yoksa cinselliğine partner mi arıyorsun? İlk soruma “Evet” diyorsan, 1) Kızdan özür dile. 2) Kıza yüce biri olduğunu söyle. 3) Hep duygusal çalış. 4) Romantizm kurallarına alış. 5) Üstüne kurt gibi değil, geleceği için umut gibi git. 6) Ona etini değil, ruhunun yapısını unutamadığını mesajlarla ilet. 7) Anılarda duygusal olanları öne çıkart. 8) Cinsel iştahını söze çevirme. Pardon almış başımı gidiyorum. Sonunuz ne olacak? Evleneceksiniz gibi yorumladım, sanırım kayaya tosladım!!!

Haydar Dümen'e ilginç sorular: Kocam sürekli istiyor
15 Temmuz 2017 - 20:37



İLİŞKİDE BAŞARILI OLAMIYORUM Yaşlı bir kadınım. Cinselliği istiyorum, ağrı başlıyor, ilişkiye giremiyorum. Bu sevdiğim erkeğe güvenim sarsılınca başladı. Nasıl tedavi olabilirim? CEVAP Sevgili okurum, uzaktan teşhis yerine, yakından tedavisi için konuşalım. Bu sorun yüzde 100’e varan oranla tedavi edilir. Önce bir jinekolojik tetkikten geç. O tedaviden yarar görmezsen psikolojik sebep için yetkili uzmanın kapısı çalınır. Ancak yaş da bu olayda olumsuz rol oynar. Ne var ki sebep ne olursa olsun, doğal yöntemle vajinadaki spazmı çözmek elimizdedir. Yaşam kurallarına göre, hastalıklar ve sorunlar vardır, aynı zamanda da çareleri vardır. Bu cümle aslında eski bir inanıştan kaynaklanır.YIRTILDI MI? Kız arkadaşımla seviştik. Eve gittiğinde adet görmediği halde iç çamaşırında kan görmüş. Oysa ki ben cinsel organına dokunmadım. Acaba zarı yırtılmış mıdır? CEVAP Değerli okurum, niçin yırtılsın? Tahrişlerden, hormonal dengesizlerden böyle şeyler olabilir. Zarın yırtılması için vajinanın girişi olan, 2-3 santimlik olan yerde dışarıdan bir cismin girip o kanalı zorlaması gerekir. Tabii dışarıdan girecek cismin yani penisin çapı önemli. Esnek ise kanamıyor.




KIZ İLİŞKİYİ İSTEMİYOR 22 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Onun için yapmadığım şey kalmadı. Daha ne yapmam lazım? CEVAP Değerli okurum, namuslu ve sorumlu olmalısın. İnsan haklarına, demokratik kurallara saygılı olmalısın. İki taraftan biri istemiyorsa zorlama olmaz. Kız doğru yolda. Hadi senin dediğin olsa ne güvence veriyorsun? Evlenecek misin yoksa bir süre sonra hadi bye bye mı diyeceksin?




514 KOCAM ÇOK İSTEKLİ, NE OLACAK? 29 yaşında kadınım. 7 aydır evliyim. Eşim aşırı istekli. Çok zorlanıyorum. Durumu ona anlatırsam kırılır diye endişeliyim. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, bugün olmasa yarın anlatacaksın. Sofrada sütlü börek sana afiyet olsun, bana ne gerek olmaz!!! Böyle olursa yemeyende hiç iştah kalmaz ya da mide fesadı başlar. Çünkü kadın 1 yıl sonra kendisini seks kölesi gibi yorumlar. Sizde bunlar olmayacak ama aynı tempo sürerse, kocan seni seksten soğutacak, cinsellik görev hanesine yazılacaktır. Her kişinin cinselliği kendine özgüdür. Kadın vardır, hayat boyu bir kere bile orgazm olamaz. Ama öylesi vardır ki her gün 2-3 orgazmla bile doymaz. Bu nedenle ortak değerlerinizi bulun, açılım yapın.




ÇOCUĞUMUZ OLUR MU? 20 yaşındayım. 4 aydır kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Dışarıya boşalıyorum. Evlenene kadar böyle ilişkiye girmemiz kıza zarar verir mi? İleride çocuğumuz olur mu? CEVAP Değerli okurum, dışarıya boşalıyorum demen sürtünme mi? İşte bunu anlayamadım. Hangisi olursa olsun, kız arkadaşın zarar görmez.




SIK İLİŞKİNİN ZARARI VAR MI? 23 yaşındayım. Penisimin boyu 7-8 santim. Acaba evlenince sorun olur mu? Bir de sık ilişkiye girmenin sakıncası olur mu? CEVAP Değerli okurum, boyu konusunda bir üroloji uzmanına giderek görüş. Verdiğin sayı normaldir. Canın ve performansın ne kadarını taşıyorsa o kadar üstlenirsin.




914 SEVGİLİM HAMİLE Mİ? Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. İç çamaşırının üzerine boşaldım. Sperm çamaşırı aşıp vajinaya ulaşmış mıdır? CEVAP Değerli okurum, hayır ulaşmadı.




KIZ ARKADAŞIM PENİSİMDEN KORKUYOR 26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Penisim büyük olduğu için çok korkuyor. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, tabii ki korkar. Zaten amatör bir kızın üzerine gitmek doğru değil. Onu cinselliğe karşı soğuk bir kadın durumuna düşürürsün. Ama evlenecekseniz o zaman iş başka. Bunun kurallarına göre bir çözüm buluruz. Keyfine göre bir davranış delikanlılığa yakışmaz.KIZLIK ZARIM YERİNDE Mİ? 22 yaşında kızım. 2 yıl önce başıma bir kaza geldi. O olaydan 2 hafta sonra doktor kızlık zarımın bozulmadığını ve ilk gece yüzde 50 kan geleceğini söyledi. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz? CEVAP Sevgili okurum, doktor kız olduğunu söylemiş. Ben yeniden söylüyorum. Kafanı takıp boş yere ruh sağlığını bozma.




ÇOK KAN GELİRMİŞ 25 yaşındayım. Nişanlımla sevişirken kan geldi. Nişanlım “Bozulsa çok kan gelirdi” dedi. Kanın çok mu gelmesi gerekiyor? CEVAP Sevgili okurum, bazen kan o kadar az gelir ki bir damla bile olmaz. Yani açık renkli, sulanmış olur. Bu nedenle kan miktarı ile kızlık zarının bozulmasının ölçümü yapılmaz. Sende de zedelenme olduğunu sanıyorum. Yırtılmış da olabilir.




ZEVK ALAMAZ OLDUM 25 yaşındayım. Ben sık sık kız arkadaşlarımla lişkiye giriyorum. Artık zevk alamıyorum. Ben istemesem bile kız arkadaşım sürekli ısrar ediyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, cinsellikten çabuk bıkmışsın. Kız arkadaşını da alıştırmışsın. O da senin peşini bırakmıyor. Bu durumda bir süre cinsel perhize girmeniz gerekiyor. Bu kızdan biraz uzak dur. O da kendi dengelerini kursun.




SÜREKLİ SEKS DÜŞÜNÜYORUM 42 yaşındayım, bekarım. Cinsel yönden doyumsuzum. Sürekli seks ve kadın düşünüyorum. Kendimi frenleyemiyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, çok kötü bir durum. Cinselliği bu kadar ilkel düzeye indirip ona göre programlamak zor ve olumsuz. Çünkü ruhuna hiç yer bırakmıyor. Bir kadınla sohbet, zamanı ve güzellikleri paylaşmak yok. Varsa seks, yoksa seks pek insan türüne yakışmıyor. Evlenirsen vay kadının haline. Bana göre hem irade hem tedavi.













 



KENDİMDEN TİKSİNİYORUM 17 yaşındayım. Önceden sık mastürbasyon yapıyordum. Şimdi pek yapamıyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra kendimden tiksiniyorum. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, tabii ki yapacaksın yoksa kanalların tıkanır. Bunu haftada 1-2 kereye indirirsen oh ne âlâ.


YORUMLAR

  • 0 Yorum