Her kadının telefonunda bulunması gereken 18 uygulama

Yoğun tempo içerisinde kendimiz için bir şeyler yapmayı unutur olduk. “Yediklerimi ve içtiklerimi takip edemez oldum, su içmeyi dahi ihmal ediyorum, regl dönemimi aklımda tutamıyorum

Her kadının telefonunda bulunması gereken 18 uygulama
17 Ağustos 2017 - 11:07 - Güncelleme: 18 Ağustos 2017 - 11:22
 spor salonuna gidecek zamanım yok, hatta şöyle oturduğum yerden dolabımda ne varsa haftalık kombinimi çıkarsam keşke” diyorsanız bu aplikasyonlar muhakkak her kendine değer veren kadının telefonunda olmalı. İşte o aplikasyonlar...








Su içmeyi sürekli unutuyorsanız...

Bu uyguluma düzenli su içmek için sana yardım eder. Günlük ne kadar su içmen gerektiğini hesapla ve günlük bildirimler al. 








Adet döneminizi takip edin!

Clue bilimi ve verileri kullanarak âdet döngünün benzersiz düzenlerini keşfetmene yardım eden bir kadın sağlığı uygulamasıdır. Sana âdet dönemini, PMS'ini ve doğurgan dönemini hatırlatır.



Clue, Amerikan Kadın Doğum Uzmanları ve Jinekologlar Üniversitesinin (ACOG) bir yayını olan Obstetrics & Gynecology tarafından en iyi ücretsiz âdet izleme uygulaması seçilmiştir.








Fotoğraflarınıza binlerce 'beğeni' almak istiyorsanız; Facetune

Profesyonel fotoğrafçılar ve grafik tasarımcılar sürekli olarak modelleri kusursuz göstermek için Photoshop kullanıyor işte bu uygulamayla siz de yapabilirsiniz. Üstelik çok kolay! Pahalı fiyat etiketi veya karmaşık araçlar olmadan, Facetune size rötuş kolaylığı sağlıyor. 








Formda kalmanız yardımcı oluyor...

Kilo vermek, kilo almak ya da formda kalmak. Hedefin ne olursa olsun, hedefine ulaşmanda sana gereken tek uygulama. Hedefini seçtikten sonra Fit365'in sana özel oluşturduğu beslenme planı ve önerilerini uygulaman yeterli.



Beslenme, kilo, su tüketimi, egzersiz kayıtlarını kolayca gir, hedeflerine adım adım yaklaşmanın keyfini çıkar. Detaylı grafiklerle ve hatırlatmalarla daima motive kal.








Hangi makyaj size yakışıyor, önceden öğrenin...

Kalıcı rujdan, mat ruja, asansörlü göz kaleminden, allığa kadar ürün portföyünü ve renk seçeneklerini inceleyebilirsin.



Hangi ruj tonu sana daha çok yakışıyor, hangi renk göz farı seni daha güzel hissettirir, bugün hangi linerı kullanmalısın? Ürünleri zaman kaybetmeden inceleyebilir, tüm bunları öğrenebilir ve istediğin ürün kombinasyonlarını deneyebilirsin.








Stressiz bir hayat için...

Günde 5 dakikadan başlayan egzersizleri ile bedenini ve duygularını tanı, stresini yönet, endişeni azalt ve uyku problemlerini çöz.



“Meditasyon”un insan sağlığı ve mutluluğuna katkısı bilimsel çalışmalara dayanıyor. Daha mutlu ve huzurlu bir insan olabilmek için farklı konular içeren programlar seni bekliyor!








Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız...

Hapınızı her gün düzenli olarak kullanmak için myPill®'in sunduğu tüm fayda ve olanaklardan yararlanın.  



MyPill® unutulmayacak şekilde size en iyi bilgileri vererek kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.








Kombinlerinizi önceden planlayın...

ABD'nin en popüler gardrop uygulaması Pureple yakında Türkçeleşiyor. İstediginiz gibi kullanabileceğiniz Pureple, gardrobunuzu sanal ortama taşıyarak ona her an ulaşabilmenizi ve kıyafetlerinizi telefonunuzdan planlamanızı sağlar. Ayrıca stilinizi zamanla öğrenerek, size kendi gardrobunuzdan kombinler önerir. 








Uykunuz düzenli mi?

Uykunuzu analiz eden akıllı bir çalar saat Sleep Cycle, kendinizi gün içerisinde daha hissetmeniz için en kolay yollardan biri. Cihazınızı yatağa yerleştirmeniz gerekmez; uygulama, ses analizi uyku izleme özelliğini kullanıyor. Sleep Cycle, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insanın dinlendirilmesine yardımcı olur. 



 




Dolabınızdaki kıyafetlerin hepsini değerlendiriyor musunuz?

Dolabınızda giyilmeyi bekleyen onlarca kıyafet var değilk mi? Stylebook uygulaması sayesinde "bir gün giyerim" diye aldığınız ama asla giymediğiniz kıyafetlerden haberdar olabilir üstüne o parçayla birden fazla kombin yapabilirsiniz. 








Yağ yakmak isteyenler için...

Kayla Fitness BBG Programı ile spor salonuna gitmeden de terleyebilir, fazla yağlardan kurtulabilirsiniz. Şimdi indirin ve 7 gün boyunca ücretsiz olarak fitness eğitiminin keyfini çıkarın! 








Mutfağın kraliçesi olmak istiyorsanız...

Nefis Yemek Tarifleri, Türkiye'nin en çok okunan yemek tarifi sitesi ve en büyük yemek tarifi topluluğudur. İçerisinde, kullanıcıların  gönderdiği tamamı denenmiş ve fotoğraflanmış yemek tarifleri bulunmaktadır. 



Bu uygulama ile Nefis Yemek Tarifleri'nde yayınlanan son tarifleri görebilir, kategorisel olarak tariflerde gezinebilirsiniz.








Hangi saç modeli size göre...

Saç Tasarımı, App Store'da türünün tek uygulaması ve birçok saç eğitim materyallerine sahip. Tasarımları, kendiniz evde yapabileceğiniz şekilde seçiliyor.



Her saç stili, adım adım talimatlardan ve retina görüntülerinden oluşur, her biri uzman olmayan birine özellikle hitap eder








Spor salonuna gitmeye vaktiniz yoksa...

7 Dakika Egzersiz uygulaması, 127 ülkede 1 numaralı fitness uygulaması. Kilo vermek ve hızlı, basit günlük egzersizlerle uyum sağlamak için kendi kişisel eğitmeniniz olun. 



12 yüksek yoğunluklu vücut ağırlığı egzersizleri. Egzersiz başına 30 saniye, egzersizler arasında 10 saniye dinlenin.


















1518








Formda kalmak isteyenlere Sağlık Bakalığı'ndan uygulama

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve kilosunu korumak isteyen ya da fazla kilolarından kurtulup sağlıklı bir yaşama kendini adayan kişiler için sunduğu bu uygulama sayesinde birçok konuda yardım alabilirsiniz!

Bunlar:

- Vücut değerleri ölçümü 

- İdeal kilo ölçümü

- Vücut kitle indeksi

- M7 işlemci ile adımsayar

- Protein ihtiyacı

- Kalori cetveli

- Kalori yakma cetveli

- Kilo verme önerileri

- Bazal metabolizma hızı

- Günlük ideal kalori ihtiyacı

- Aldığınız kalorileri, hangi egzersizle kaç dakikada yakabileceğinizi gösteren bir hesaplayıcı.

 

 



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum