İngiltere arşivinden uzaylılar çıkabilir

İngiltere Savunma Bakanlığı, Ulusal Arşiv'deki uzaylılarla ilgili belgeleri açıklamaya hazırlanıyor. Ufo takipçileri, yeni belgelerin gizemli birçok olayı aydınlatmasını bekliyor

İngiltere arşivinden uzaylılar çıkabilir
09 Aralık 2017 - 12:39 - Güncelleme: 10 Aralık 2017 - 11:05
İngiltere'de hükümetin, UFO'ların varlığını kanıtlayan "x-files" isimli gizli belgeleri çok yakında yayımlayabileceği açıklandı. Lordlar Kamarası'nın bazı üyeleri tarafından desteklenen UFO araştırmacıları, Savunma Bakanlığı'nın arşivlerinde bulunan çok gizli 18 dosyanın yayımlanması için 30 yıldan beri mücadele veriyordu. Hükümetin daha önce komplo teorisyenlerinin iddialarını örtbas etmeye çalıştığı ve belgelerin yayımlanmasını 2013 yılında engellediği öne sürülüyordu. Brentwood Lordu Black'in belgelerin gün yüzüne çıkması için hükümete talepte bulunduğu ve bu ay Ulusal Arşiv'de yayımlanmasını sağladığı açıklandı. Savunma Bakanı Earl Howe da bu sene başında 18 belgenin Ulusal Arşiv'e gireceğini umduklarını duyurmuştu. Belgelerin halka ne zaman açılacağı ise açıklanmadı. 



ESRARENGİZ OLAYLAR 

Bazı araştırmacılar Ulusal Arşiv'deki dosyaların uzaylıların İngiltere'ye olan ziyaretlerini aydınlatabileceğini düşünüyor. UFO takipçileri belgelerin yayımlanmasıyla özellikle Rendlesham Ormanı'nda uzaylılarla ilgili olduğu sanılan bir dizi esrarengiz olayın açığa çıkmasını bekliyor. 1980 yılının aralık ayında uzaylılara ait olduğu düşünülen bir takım araçların Suffolk bölgesine iniş yapıp yapmadığı da çözümlenmeyi bekleyen sorular arasında yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum