İngiltere'nin en küçük penisli erkeği reklam yapacak

İngiltere'nin en küçük penisli erkeği olarak bilinen Ant Smith adlı İngiliz vatandaşı reklam yüzü oldu.

İngiltere'nin en küçük penisli erkeği reklam yapacak
20 Ekim 2017 - 10:17 - Güncelleme: 20 Ekim 2017 - 22:34
İngiltere'nin en küçük penisli erkeği olarak bilinen Ant Smith adlı İngiliz vatandaşı, dünyanın ilk önleyici sağlık hizmetleri sunan ve kan testi imkanı sağlayan Thriva şirketinin yeni reklam yüzü oldu.

Birleşik Krallık'taki en küçük penise sahip olan Ant Smith, bir kan testi firmasının 'Ufak bir iğneden kimseye zarar gelmez' sloganı ile yeni reklam yüzü oldu.

Milliyet'in haberine göre ufak penisli olmanın kitabını dahi yazan ve bunu satışa çıkaran Ant Smith'in reklam yüzü olduğu şirket sağlık testini evde yaptırmak isteyen kişilere kan testi kiti satıyor.

Başkent Londra'nın birçok reklam panosunda boy gösteren afişlerde 'Ufaklık' adını verdiği 8,89 cm uzunluğundaki penisi ile nam salmış Ant Smith boy gösteriyor.



50 yaşındaki Smith, şirketle beraber yaptığı bu kampanyanın oldukça başarılı olduğunu ve şirketin sattığı ürünün de halka faydalı olduğunu söyledi.

Ufak bir şaka ile karışık, ciddi bir konu anlatan bu reklamın vücudumuzda neler olup bittiğine dair bizi aydınlatacak bir ürünü tanıttığını belirten Smith birçok kişinin ufak bir cisim de olsa iğneden korktuğunu belirtiyor.

8,89 cm uzunluğundaki penisi için Smith 'Ufak bir penisim var ve bununla gurur duyuyorum' diyerek sahip olduğu değerleri coşkuyla anlatıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum