İstanbul için önemli uyarı! Fırtına ve kuvvetli rüzgara dikkat..

İstanbul'da kuvvetli rüzgâr, fırtına ve yağış etkili oluyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada ''Bugün il genelinde yer yer kuvvetli yağış beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir'' denildi.

İstanbul için önemli uyarı! Fırtına ve kuvvetli rüzgara dikkat..
03 Mart 2018 - 14:08 - Güncelleme: 03 Mart 2018 - 21:13
İstanbul'da bugün şiddetli fırtına ve yağış etkili oluyor.  Beyoğlu, Beykoz, Kadıköy, Bağcılar, Çekmeköy, Fatih, Ümraniye, Şişli'nin de aralarında olduğu bazı bölgelerde yağmur etkili oldu. Bazı bölgelerde de dolu yağışı görüldü.  Yağmura ve doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarına, bina girişlerine ve kapalı yerlere sığındı. Yağış nedeniyle bazı bölgelerde su birikintileri oluşurken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bölgede güney ve güneybatı yönlerinden lodos şeklinde kuvvetli rüzgâr ve yer yer fırtına yaşanması tahmin ediliyor denilmişti. 

Son dakika: İstanbul için önemli uyarı Fırtına ve kuvvetli rüzgara dikkat..

Meteoroloji, saatte hızı 50-70 ile 80 kilometreye kadar çıkması beklenen fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunmuştu.


Bakan Eroğlu açıkladı: Salı günü Türkiye’nin tamamında yağış varBakan Eroğlu açıkladı: 'Salı günü Türkiye’nin tamamında yağış var'


VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Marmara Denizi’ndeki fırtına nedeniyle İDO ve BUDO’nun bazı seferleri ile Üsküdar-Eminönü vapur seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. İskeleye gelenler, görevliler tarafından ve anonslar yapılarak uyarıldı. Üsküdar sahilde yürüyüş yapanlar ise fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı. Denizde oluşan dalgalar kıyıyı vurdu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum