İbrahim Karagü yazdı Dördüncü dalga: Liseleri sokağa hazırlayan kim?

Gezi'de Alevi Müslümanlar üzerinden proje uyguladılar. Türkiye'yi hedef alan, çökertmeyi amaçlayan operasyonlara giriştiler.

İbrahim Karagü yazdı Dördüncü dalga: Liseleri sokağa hazırlayan kim?
20 Haziran 2016 - 10:15 - Güncelleme: 20 Haziran 2016 - 22:55
17-25 Aralık'ta Sünni muhafazakar bir yapıyı harekete geçirdiler. Devlet içindeki bu istihbarat ağı üzerinden Türkiye'yi felç etmeye, rehin almaya, darağaçları kurmaya, ülkenin büyük bölümünü düşman ilan etmeye ve Türkiye'yi vesayetçi efendilerinin kucağına atmaya çalıştılar.

7 Haziran seçimleriyle birlikte, uzun süredir alt yapısını hazırladıkları “iç işgaller” sürecini başlattılar. Bu sefer dini, mezhebi değil, etnik kimliği kullanıyorlardı. Türkiye'nin bir bölümü işgal ediliyor ve işgale bütün “müttefik ülkeler” ile Türkiye'deki “iç işgalciler” destek veriyordu.

Hem Aleviler hem Kürtler hem liseliler

Önümüzdeki sonbahara doğru hem Alevileri hem de Kürtleri sokağa sürmeye hazırlandıklarına dair işaretler var. Çok daha büyük bir senaryo için hazırlık yapıyorlar.

Artık sokak darbesi değil, rejim değiştirme değil, Erdoğan'ı devirme değil, doğrudan Türkiye'yi çökertmeye, parçalamaya, Suriyeleştirmeye dönük bir plan uygulayacaklar.

Bugünlerde liseler ve lise öğrencileri üzerinde oynan oyun buna hazırlıktır. Türkiye'nin büyük yürüyüşüne, siyasal aklına, kadrosuna, vizyonuna karşı bir savaş vardır. Bu savaş kimlikler üzerinden yürütülmektedir. Toplumsal zaaf alanları üzerinden yürütülmektedir.

Özellikle başarı oranı yüksek, orta-üst gelir grubuna mensup, hayat tarzı olarak fazla batılı çevrelere mensup öğrenciler, onların gittiği okullar belki operasyon merkezlerine dönüştürülecek.

Yazının devamı için tıklayın >>

YORUMLAR

  • 0 Yorum