Kadınların Her Gün Seks Yapma istekleri

Kadınların büyük çoğunluğu günde en az bir kez seks yapmaktan hoşlanmaktadır.

Kadınların Her Gün Seks Yapma istekleri
08 Eylül 2017 - 00:03
Yapılan bir ankette her gün yapılan seksin; kadınların %27 si ne göre ilişkide tutku sağladığı tespit edildi. Bu erkeklere yetişmek anlamına geldiği savunulmaktadır. Birçok erkek her gün seks yapma duygusuna sahiptir, kendilerinde bu yönde bir dürtü vardır. Kadınların %62 si her gün yapılan seksin kendilerini memnun bıraktığını, daha mutlu hissetmelerini, daha özgüven dolu olmalarını sağladığını belirtmektedir. Erke.klere göre seks de daha talep kardırlar.

Kadınlarda Cinsel Arzu

Güçlü, Kendine Güvenen Kadınlar

Son zamanlarda kadınların her gün seks yapmakla ilgili taleplerinde artış gözükmekte





Son 12 yıl içerisinde kadınlar sekse yönelik bir istek görülmekte, bu durumda kadınların kendilerini daha güçlü, kariyer peşinde ve eşit durumda hissetmelerinden kaynaklanmaktadır.

Kendi cinsel duygularına erişmek için hatta bir erkeğe bağımlı değiliz eğilimi yaratmaktalar bu nedenle de erkeklerde bu yönde bir değişim yoktur, kadınların bu şekilde talep kar olmaları onların ilgisini çekmekte ve çoğu zaman kadınlara bu yönde evet deme gereksinimi duyarlar, seyirci kalıp ayak uydurmayı tercih ederler.

Yüksek Cinsel Dürtü

Genç kadınlarda orta yaşlara göre cinsel duygu daha fazla durumdadır, kadınların çoğu seks yapmakiçin daha genç erkekleri tercih etmektedir. Evrimsel olarak bakıldığında olgun yani orta yaş gurubu seks hayatında daha çok tercih edilmekteyken artık daha genç erkekler seks partnerlerini seçmede ilk sıraya girmektedir.

Yine yapılan 5500 kişinin katıldığı bir ankette; kadınlar erkeklere göre daha iyi psikolojiye sahip oldukları tespit edilmiştir, kadınlar erkeklere oranla daha fazla değişime ve yeniliğe açık durumdalar ve bu nedenle de kadınlar erkeklere oranla iki katı bekaret kaybetmekteler, bu durumu son zamanlarda cinsel yollarla bulaşan hastalıkların kadınlarda daha çok rastlanmasını açıklamaktadır.

Kadınların % 44 ü tek gecelik ilişkilerden pişmanlık yaşamadığını belirtmekteyken, %  56 sı tek gecelik ilişkilerden pişmanlık yaşadığını belirtmekte, Kadınların büyük çoğunluğu cinsel haz peşinde olup zevk ve özgürlüklerinin peşindedir.

.Yazıyı Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum