Kadınların Korkuları: Her Kadının Günlük Hayatta Başına Gelen 10 Felaket

Kadınların Korkuları: Her Kadının Günlük Hayatta Başına Gelen 10 Felaket: Kadın dediğimiz varlık duygusal kimlik içerisinde bir eşrefi mahlukattır.

Kadınların Korkuları: Her Kadının Günlük Hayatta Başına Gelen 10 Felaket
02 Temmuz 2018 - 08:59 - Güncelleme: 02 Temmuz 2018 - 09:03
Her ne kadar “Biz bir şeyden korkmayız” havalarında takılsalar da kadınların korkuları vardır. Korktuklarını sadece belli etmemeye çalışırlar ya da kendilerine yakışan tavırlar gösterirler. 40 yaşındaki bir erkeğin köpek görünce “Annecim” diye bağırması gibi tavır göstermeler mesela. Peki “Kadınları korkutan şeyler nelerdir“, “Kadınlar nelerden korkar?” İşte her kadının günlük hayatta başına gelebilecek, birbirinden korkunç felaketler:

1.Kadınların Korkuları: Kuaförün Kaş Alırken Yanlış Bir Hareket Yapması

Kadınların Korkuları

Tüm kadınların çilesi olan kaş almada çekilen acının stresi yetmezmiş gibi alan kişinin yanlış bir şey yapmasının tedirginliği çekilir. Gözlerinizi kapatıp o koltuğa oturduğunuz an kurduğunuz hayaller, bir serilik korku filmine çevrilebilir. Ağdayla alınırken, üst tarafı alayım derken tüm kaşın gitme ihtimalinden mi bahsedelim, yoksa iple alınırken ipin haddinden fazla çekilmesi ile haddi aşmaktan mı bahsedelim!

2.Kadınların Korkuları: Çok Beğendiği Kıyafeti Kabinde Denerken Yırtılma Sesi Gelmesi

Kadınların Korkuları

Bu da büyük korkulu rüyalardan… Bin bir heves ile girdiğiniz o kabinden, biraz suçluluk duygusu, biraz “Belli etmeyeyim” havaları ile profesyonelce ayrılmaya çalışırsınız. Oysaki tam bedeninizle aynı kıyafeti almıştınız kalıp dardı demek ki… Peki dışarıdan bile duyulan çatır çutur dikiş seslerini duymasınlar diye, “Bunun başka rengi var mı” diye bağırmanız? Korkularınızı gizlemekte bir numarasınız.

3.Kadınların Korkuları: Elinde Telefon ile Uyuyakalmak

Kadınların Korkuları

Belki de bir kadının en büyük korkusu: Telefonda uyuyakalmak. Eski sevgilisini stalklarken uyuyakalmak… Eski sevgili ile whatsapp konuşmalarını okurken uyuyakalmak ki bu bence en fenası. Eski sevgilinize horlama sesinizi kaydedip atabilirsiniz. Sonra usulca bu ülkeyi terk edin. O yüzden uyku bastırdığı an lütfen telefonlarınızı uçuş moduna alıp mışıl mışıl uyuyun.

4.Kadınların Korkuları: Hiç Tanımadığı Bir Erkek ile Asansöre Binmek

Kadınların Korkuları

Bir kadın tek başına bir yabancı ile asansöre bindiği zaman, bir eli telefonda bir eli biber gazında, inene kadar bildiği tüm duaları okur. Karşısındaki insanı katil, tecavüzcü ya da zombi olarak görmeye başlar. Yazıklar olsun bu günlere getiren düzene!

5. Kadınların Korkuları: Whatsapp’ta Yanlış Kişiye Yanlış Fotoğraf Atmak

Kadınların Korkuları

Her kadının “Minnoş Kızlar”, “Kankişler”, “Dünya güzelleri” gibi whatsapp grupları vardır. Bu gruplarda yeryüzünde görüp görebileceğiniz en ilginç fotoğraflar paylaşılır. Mesela yeni uyanmış gözlerle, saç baş dağınık bir halde aynada kendi selfienizi çeker patronunuz İsmail Bey’e laf sayarak “Bu gün de meymenetsiz İsmail Bey’in toplantısına katılacağım” cümlesini “Minnoş Kızlar” grubuna atacağınıza İsmail Bey’e atabilirsiniz. Allah rahmet eylesin…

“Kadınlar Hakkında Doğru Olan 13 Olağan Dışı Sır” Adlı İçeriği Okumak İçin TIKLAYIN…

6.Kadınların Korkuları: İlk Randevuda Geğirme İhtimali

Kadınların Korkuları

İnternetten konuştuğunuz tatlı mı tatlı, sevimli mi sevimli, minnoş mu minnoş erkek arkadaşınızla ayarladığınız ilk randevuda, daha ilk kelimeden sonra içinizden bir Mahmut Abi çıkabilir ve erkek arkadaşınızın yüzüne doğru geğirebilirsiniz. Cola içmeyin, cola haramdır, bütün geğirmelerin anasıdır, uzak durun!

7.Kadınların Korkuları: Etek Giydiğinde Rüzgar Çıkması

Kadınların Korkuları

Hava durumunu kontrol ederek giydiğiniz etek ya da elbise, “Evdeki hesap çarşıya uymaz” deyimindeki gibi adeta bir kasırga şiddetindeki rüzgar ile başınıza geçebilir.

8.Kadınların Korkuları: Regl Döneminde Uzun ve Yorucu Günlerde Taktığı Pedin Yürürken Hışırdaması

Kadınların Korkuları

Bu maddeye beyaz pantolon giymeyi de ekleyebilirdik ama umarım öyle hatalara düşmüyorsunuzdur.

9.Kadınların Korkuları: Telefonu Kapattıktan Sonra O Kişinin Dedikodusunu Yaparken Telefonun Kapanmadığını Fark Etmek

Kadınların Korkuları

Telefonunuzu “Ay canım”, “Ay cicim”, “Ay şekerim”, “Tabii canım, ben de çok özledim görüşürüz” diyerek kenara koyup, “Üff sürtük müdür nedir, ne özliycem be gereksiz insan” şeklinde cümleler sarf edersiniz ve o anda telefonun kapanmadığını görürsünüz ya, bu dakikalarda sizi bir efor cihazına bağlayıp kalbinizin en yüksek ritmini ölçebilirler. İlla dedikodusunu yapacaksanız telefonu tamamen kapatın, başka bir odaya koyun, öyle yapın.

10.Kadınların Korkuları: Müzik Dinlerken İçinden Söylüyormuş Gibi Düşünüp Aslında Sesli Söylemesi

Kadınların Korkuları

İşte kadınların yaşadığı bir diğer korku: Toplu taşıma araçlarında kulaklık ile müzik dinlerken içinden söylediklerini düşünüp, şarkıya aslında sesli hatta yüksek sesle eşlik etmeleridir. Ve etraftaki insanların manalı bakışları ile durulan ilk durakta araç terk edilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum