Kadir Topbaş ve Melih Gökçek'e zor soru

Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru'dan Erdoğan tarafından AKP'den tasfiye edilerek görevlerinden istifaya zorlanan Kadir Topbaş ve Melih Gökçek'e Venezuela sorusu.

Kadir Topbaş ve Melih Gökçek'e zor soru
27 Ocak 2019 - 11:26
Sözcü Gazetesi yazarı Necati Doğru'dan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AKP'den tasfiye edilerek görevlerinden istifaya zorlanan İstanbul Büyükşehir Belediye eski Başkanı Kadir Topbaş ve Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'e Venezuela sorusu.

Necati Doğru'nun köşe yazısının ilgili bölümü şöyle:

 

"Seçimle gelen! Korku zoruyla istifa edip giden!

Venezuela'da ortaya çıkan yeni nazik durum karşısında mağdur duruma düşen Devlet Başkanı Maduro'ya bizim Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “Dik dur Maduro eğilme, Türkiye seninle. Sandıkla gelen sandıkla gider” desteği verildi.

Çok güzel de; bizim ülkemizde İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir başta olmak üzere 7 şehrin sandıkla gelmiş belediye başkanı, istifaya zorlanmış, sahipsiz, sandıksız gönderilmişti.

Bu belediye başkanları bugün Venezuelalı Maduro'ya “Dik dur arkandayız” diyen Erdoğan'ın partisinden seçilmişlerdi. İstifaya zorlanınca ilk sözleri; “Demokrasi denilen bir şey var, biz halkın önüne çıktık, halkı ikna ettik ve halkın oyunu alarak seçildik. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz” olmuştu.

Merak ediyorum. Bu seçimle gelen zorla istifa ettirilen başta eski İstanbul, Ankara, Bursa belediye başkanları olmak üzere diğerleri bugün “Maduro'ya dik dur arkandayız” desteğini görünce ne hissetiler? Söyleyecek bir sözleri yok mu?"

YORUMLAR

  • 0 Yorum