Kasımpaşa Galatasaray'ı 2-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasına lider giren Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında kabusu yine yaşadı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Sarı-Kırmızılılar, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve liderliği Başakşehir'e devretti. Galatasaray bu sonuçla deplasmanda çıktığı son 7 maçta 6. yenilgisini aldı.

Kasımpaşa Galatasaray'ı 2-1 yendi
18 Şubat 2018 - 21:22 - Güncelleme: 18 Şubat 2018 - 21:25
Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip rakibine 2-1 yenildi ve liderliği Başakşehir'e kaptırdı.

GOMİS SAHADA BAYILDI : Mücadelenin 6. dakikasında talihsiz bir an yaşandı. Galatasaray'ın Fransız golcüsü Gomis, baygınlık geçirdi. Vazovagal senkop (Kan basıncı ya da kalp atışları ani bir şekilde azalıyor ve baygınlığa yol açıyor) hastası olan Gomis'in baygınlığı herkesi korkutsa da golcü oyuncu kısa süre sonra maça geri döndü.



İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER : Maçtaki ilk gol Galatasaray'dan geldi. Son haftaların formda oyuncusu Rodrigues'in 37. dakikada attığı golle öne geçen sarı-kırmızılı ekip Diagne'in 45. dakikada penaltı golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

 

GALATASARAY'IN LİDERLİĞİ 1 HAFTA SÜRDÜ : Karşılaşmanın 80. dakikasında Koita'nın golüyle öne geçen Kasımpaşa, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor'u 3-0 yenerek liderliğe yükselen sarı-kırmızılı ekip 1 hafta sonra zirveyi yeniden Başakşehir'e kaptırdı.

Galatasaray bu sonucun ardından 44 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti.



DEPLASMANLARDA KAZANAMIYOR : Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Galatasaray bu sezon 6. kez bir deplasman maçından yenilgiyle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip daha önce Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ve Sivasspor deplasmanlarından eli boş dönmüştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum