Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

Eşi Sinem Kobal'a aşkını nasıl anlatabileceği sorusu üzerine "Burada anlatmam, onu o biliyor ve yaşıyor" diyen Kenan İmirzalıoğlu'nun Hürriyet'e verdiği röportajdan ilgili bölümler...

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?
15 Ekim 2017 - 13:41
Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

Cingöz Recai filmi vizyona girmeye hazırlanan, Kanal D'nin dev prodüksiyonu "Mehmet: Bir Cihan Fatihi dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'dan çok çocuk istediğini açıkladı.Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- Mesleğin zirvesindeyken evlendiniz. İnsan âşık olunca “Hayranlarım ne der” gibi şeyleri düşünmüyor mu? 

- Evlenmeden önce bana bu dediğini söylerlerdi; “Hayranlarım üzülecek diye yaşlanınca evde tek başıma ödüllerimi mi seveceğim” derdim.Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- Dört yıl önce “Aşkı tüketmek hızlandı” derken şimdi karşımda parmağında evlilik yüzüğü olan bir adam var. Neydi sizi çarpan?



- Sinem’in (Kobal) kendisi. Kalbime, ruhuma, bedenime bir şey oldu... Ruh eşimi bulduğuma tereddütsüz inandım.Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- Ona olan aşkınızı nasıl anlatırsınız?



- Burada anlatmam, onu o biliyor ve yaşıyor!Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- Evlilik hayatınızda neleri değiştirdi?



- Babam bir gün “Erkek adam eşsiz olur mu” demişti. O zamanlar bu sözü pek anlayamamıştım. Ama evlendikten sonra bir tamamlanma yaşadığımı hissettim. Sanki eksik bir şeyler varmış da tam olmuş gibi. Birlikteliğin verdiği ayrı bir güç ve huzur var. Eve döndüğünde onun seni veya senin onu karşılaman çok başkaymış. Eşini bulduğun zaman evlilik güzel bir şeymiş.

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

Maço görüntünün aksine romantik misiniz?

- Biraz ama zaten insan eşine karşı maço olur mu?Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- O zaman romantik bir evlenme teklif etmişsinizdir...



- Anlatma taraftarı değilim. Ama romantik olduğunu söyleyebilirim.Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- İkiniz aynı meslektensiniz. Evde hayat; oyunculuk ve iş konuşarak mı geçiyor?



- Olur mu ya? Oyuncular da eğlenir (gülüyor). Biz Sinem’le iyi anlaşıyor, çok sohbet ediyoruz. İyi dost ve arkadaş olduk. Oyuncunun dertleri, inişleri, çıkışları, bir işi seçmeden önceki ve sonraki sancıları... İkimiz de tecrübeli olduğumuz için birbirimize destek oluyoruz ve birbirimizin halinden anlıyoruz.Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- İkinizin de bu sezon dizisi var. Rekabet ne durumda?



- Her halükarda evden biri kazanacak, o yüzden sıkıntı yok (gülüyor).Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'dan kaç çocuk istiyor?

- Hayaliniz kaç çocuk?



- Kalabalık bir ailem olsun istiyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum