Kim bu Erdoğan'ın uçağındaki çapkınlar

Habertürk yazarı Nagehan Alçı gündemi sarsacak bir yazı kaleme aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki gezisinin kısa sürdüğünü bu nedenle gece Kiev'de kalınamadığını ifade eden Alçı, "bazılarını bu akış hayal kırıklığına uğratmış olabilir" dedi. Alçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağındaki bazı isimlere göndermede bulundu.

Kim bu Erdoğan'ın uçağındaki çapkınlar
17 Kasım 2017 - 16:59 - Güncelleme: 17 Kasım 2017 - 23:25
Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Habertürk'teki yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağındaki bazı isimlere göndermede bulundu.

Erdoğan'ın Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki gezisinin kısa sürdüğünü bu nedenle gece Kiev'de kalınamadığını söyleyen Alçı, "bazılarını bu akış hayal kırıklığına uğratmış olabilir" dedi. Kiev'e giden Türk erkeklerinin kaçamakları sık sık medyada haber olurken FEMEN bu nedenle Kiev'de Türk erkeklerini protesto eylemi dahi yapmıştı.

Alçı Habertürk'teki köşesinde şunları yazdı: "İstanbul'dan bir buçuk 

 

saatlik bir uçuşla Ukrayna'nın başkenti Kiev'e vardık. Buradaki program oldukça kısaydı, Cumhurbaşkanı'nın görüşmelerinin ardından plan gece Belgrad'a geçmekti. (Bazılarını bu akış hayal kırıklığına uğratmış olabilir-N.A.)"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum