Kızlık zarı dikilir mi nasıl dikilir bekaretinizi kaybettiyseniz..

Kızlık zarı dikilir mi, nasıl dikilir? Bir çok kadının merak ettiği ve önemli bir tabu sayılan kızlık zarı sorusu hakkında merak edilenleri cevapladık

Kızlık zarı dikilir mi nasıl dikilir bekaretinizi kaybettiyseniz..
11 Aralık 2018 - 12:34
İlk cinsel ilişki deneyiminde bekaret denilen kızlık zarının yırtılması yani bir diğer deyişle bekareti kaybetme sonucunda duyulan pişmanlık sonucunda bir çok kadının jinekologlara başvuduğu konulardan biri de kızlık zarıdır. Peki kızlık zarı dikilir mi? Kızlık zarı nasıl dikilir? İşte tüm merak ettiğiniz soruları Kadın Doğum Uzmanı Bektaş Yıldırım cevapladı..

Türkiye ve diğer Orta Doğu ülkelerinde önemli bir tabu sayılan kızlık zarı için binlerce kadın jinekologların kapısını çalıyor. 

Kızlık zarının tamiri mümkündür ve tüm dünyada bunu uygulayan doktorlar ve uygulamayı talep eden kadınlar vardır. Bu tamirin başarılı olup olmayacağının en önemli belirleyicisi yırtılmanın ne zaman olduğudur. Kısa zaman önce (günler önce) olan bir yırtılma kolaylıkla tamir edilebilir. Çok sayıda cinsel ilişkide bulunmuş, doğum yapmış kadınlarda ise kızlık zarının parçaları azalmış olduğundan tamiri çok zor olabilir, başarısız olabilir.   

Şeyda Odabaş

[email protected]

YORUMLAR

  • 0 Yorum