Magazin dünyasını sarsan kasedin arkasında bu kez hangi tarikat var

Şarkıcı Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’in bir başka şarkıcı İntizar’la lezbiyen ilişkisi olduğu iddia edildi.

Magazin dünyasını sarsan kasedin arkasında bu kez hangi tarikat var
15 Temmuz 2018 - 09:42
İddianın sahibi eşine boşanma davası açan Mustafa Ceceli. Ancak merak edilen konu ise; Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik ile İntizar’ın görüntülerini gizli kamera ile kimin çektiği ve Mustafa Ceceli’ye kimin servis ettiği? İddiaya göre, Mustafa Ceceli oğlunun velayetini almak için açtığı dava dosyasına, Sinem Gedik-İntizar ilişkisini açık şekilde kanıtlayan gizli kamera görüntülerini ekledi. Odatv, yasadışı çekilen gizli görüntüleri etiği gereği sayfasında yer vermiyor. Buna karşın gizli kamera ile geçilmiş görüntüler bir magazin sitesinde yayınlandı ve mekanın yatak odası olması dikkat çekti. 

Türkiye bir dönem FETÖ'cülerin çektiği gizli kamera görüntüleri ile çalkalandı. Bugünün düşman kardeşleri Fethullahçı medya ve iktidar medyası, bu gizli çekilen görüntüler üzerinde Türkiye siyasetine yön veriyorlardı.

Peki…

Siyasi bağlantıları ile de sık sık haberlere konu olan Mustafa Ceceli’ye, gizli kamera ile çekilmiş bu görüntüleri kim servis etti?

BU KEZ İŞİN İÇİNDE BİR BAŞKA CEMAAT Mİ VAR

Şarkıcı Mustafa Ceceli, Sinem Gedik’ten boşanmadan önce Selin İmer’le yaşadığı aşk magazin basınının gündemine gelmişti. Mustafa Ceceli, Sinem Gedik’ten boşandıktan sonra Selin İmer’le birlikte, “Şeyhim” dediği Ahmet Hulusi’nin dini toplantılarına katılmak için gittiği ABD’ye gitmişti.

Mustafa Ceceli’nin Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde de Ahmet Hulusi’nin ismi gündeme gelmiş, bu ayrılığın arkasında Hulusi’nin olduğu iddia edilmişti. Öyle ki Ahmet Hulusi’nin Sinem Gedik’le Ceceli'nin ilişkisini istemediği için Ceceli tarafından boşanma davası açıldığı da yazılmıştı.

Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’le ilişkin yaşadığı ortaya çıkan İntizar da, Ahmet Hulusi’den “üstat” diye söz ediyor. Öyle sosyal medya paylaşımlarında Ahmet Hulusi’den ve kitaplarından övgü ile söz ediyor.



Yani Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ve İntizar aynı tarikatın lideri Ahmet Hulusi’ye bağlı. Hatta Ceceli, Gedik ve İntizar’ın Cemaat lideri Ahmet Hulusi ile çekilmiş fotoğrafları da yakınlığı gösteriyor.



Mustafa Ceceli ve İntizar’ın da birbirleri ile olan dostluğu, daha önce birlikte çektirdikleri fotoğraf ve paylaşımlardan biliniyor.





Gizli kamera görüntülerinin ortaya çıkması ve olayın durulması sonrasında İntizar da sosyal medya hesabından isim vermeden Mustafa Ceceli’ye yönelik dikkat çeken bir mesaj yazdı. İntizar mesajında, “Benim toz olmam, senin kir olmadığını göstermez...!!!!” ifadelerini kullandı.



Evet…

Gizli kamera kayıtları, seks kavgaları, dini ve siyasi bağlantılar Türkiye’de akıllara Fethullah Gülen ve Adnan Oktar tarikatlarını getirirken, gündeme bomba gibi düşen Sinem Gedik-İntizar gizli kamera kaydı bu kez “Burç Tarikatı” lideri Ahmet Hulusi’yi gündeme taşıdı.

Kafalardaki soru şu: Sinem Gedik ve İntizar'ın lezbiyen ilişki kayıtlarında Burç Tarikatı'nın dahli var mı?

Tüm bağlantılar yanyana gelince sorunun hiç de havada kalmadığı görülüyor.

Gazeteci Soner Yalçın da "kozmik şeyh" diye söz ettiği Ahmet Hulusi’nin Akşam, Zaman, Milli Gazete gibi gazetelerde çalışmış eski bir gazeteci olduğunu, daha sonra “Seyyit” olduğunu iddia ederek “Şeyh”lik vasfıyla ABD’ye yerleştiğini yazmıştı.

Fethi Yılmaz

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum