Fuat Avni: Bülent Arınç ve Sadullah Ergin için talimat verildi

Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek Bakanlar Kurulu Toplantısı öncesi yine çok önemli iddialarda bulundu.

Fuat Avni: Bülent Arınç ve Sadullah Ergin için talimat verildi
22 Şubat 2016 - 10:18
 

Davutoğlu-Erdoğan çatışmasının giderek şiddetlendiğini söyleyen Fuat Avni, Bakanlar Kurulu’nda Erdoğan’ın Davutoğlu’na ve bütün bakanlara hadlerini bildireceğini iddia etti. eski AKP’lilerden Bülent Arınç ve Sadullah Ergin için talimat verildiğini iddia eden Fuat Avni, iki isim hakkında neler yapılabileceğinin konuşulduğunu öne sürdü.

Fuat Avni ayrıca, cemaate yönelik operasyonların hız kazanacağını, Hakan Fidan’ın ekibinin cemaatlerle ilgili fişlemeler yaptığını öne sürdü. MİT’in cemaat ve tarikatları sıkı takibe aldığını iddia eden Fuat Avni, Bürokraside kıyımlar yapılacağını öne sürdü.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

F…..’in Davutoğlu’nu sildiğini bilenler Başbakan’ı dikkate almıyor. Bakanların büyük bölümü emirleri İsrafsaray’dan alıyor. F….., Bakanlar Kurulu’nu İsrafsaray’da toplayacak. Davutoğlu’na ve bütün bakanlara hadleri bildirilecek. Bakanlar Kurulu’nun F….. başkanlığında toplanması Davutoğlu’nu Başbakan olarak kabullenemeyenlerin elini güçlendiriyor. Başbakanı takmayanların başında Efkan var. Davutoğlu’ndan bahsederken ‘Bu adam hem çok konuşuyor hem de gereksiz konuşuyor’ diyor.




İLGİLİ HABER

Fuat Avni: Toplum üzerinde telekinezi yapılıyor


Fuat Avni: Toplum üzerinde telekinezi yapılıyor



MÜDÜRÜN GÜNLERİ SAYILI…

Efkan, başbakanlık korumalarına ayar verme derdinde. Korumalar, Efkan’ın yüzünden birbirine girmiş durumda. Efkan, Davutoğlu’na gücünü göstermek için Başbakanlık koruma müdürünü görevden aldırmaya hazırlanıyor. Müdürün günleri sayılı. F….., Efkan’ın İsrafsaray’ın kabinedeki temsilcisiymiş gibi davranmasından rahatsız. Ona eskisi kadar güvenmiyor. Efkan akraba, hemşeri, arkadaş, okuldaş tanıdığı kim varsa devlet kadrolarına doldurunca F….., Efkan’dan rahatsız olmaya başladı. F….., önemli makamlara atamalarda cemaat ve tarikat mensubu olmama kriteri koydu. F….., bazı avenelerin farklı cemaat ve tarikatlarla bağlantılı olduğunu biliyor. Cemaatlere yapılacaklar konusunda onlara güvenmiyor.




İLGİLİ HABER

Fuat Avni'den Ankara saldırısı sonrası çarpıcı iddialar!


Fuat Avni’den Ankara saldırısı sonrası çarpıcı iddialar!



BÜLENT ARINÇ VE SADULLAH ERGİN İÇİN TALİMAT VERİLDİ

Cemaatleri bitirme işini, F…..’in talimatıyla, derinlerin İsrafsaray’daki adamlarından Ahmet Karayiğit takip ediyor. Cemaatlerle ilgili fişlemeleri Fidan’ın ekibi yapıyor. Milletvekillerinin referans oldukları kişiler bile fişleniyor. MİT, cemaat ve tarikatları sıkı takibe almış durumda. Geçmiş yıllarda hazırlanan fişleme dosyaları güncelleniyor. Bürokraside kıyımlar yapılacak. Herhangi bir tarikat ve cemaatle bağlantısı olanlar kademeli olarak tasfiye edilecek. F….., avanelerine muhalifleri bertaraf etme talimatı da vermiş durumda. İlk hedef, Bülent Arınç ve Sadullah Ergin.




İLGİLİ HABER

Fuat Avni: 30 Haziran'da seçim startı verilecek


Fuat Avni: 30 Haziran’da seçim startı verilecek



“BOZDAĞ’IN ÜNVANINDAN BAŞKA HİÇBİR HÜKMÜ YOK”

Arınç’ı Kozmik Oda davasına destek vererek paralel örgüt ile birlikte hareket ettiği gerekçesiyle suçlamaya hazırlanıyorlar. Metin Kıratlı, Ankara Sulh Ceza Hakimi Bahadır Çoşlu’yu İsrafsaray’a çağırdı. Arınç ve Ergin hakkında neler yapılabileceği konuşuldu. F….., biatçı Bekir Bozdağ’ı da yetersiz buluyor. ‘Bozdağ’a iş anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor’ dedi. F…..’in yargıdaki operasyonlarını Genel Sekreter Fahri Kasırga, yardımcısı Metin Kıratlı ve Müsteşar Kenan İpek üçlüsü yürütüyor. Bozdağ’ın ünvanından başka yargı camiasında hiçbir hükmü yok. Yargıya ilişkin kararlar İsrafsaray’daki ekip tarafından alınıyor.




İLGİLİ HABER

Fuat Avni'den Gül-Erdoğan görüşmesi iddiaları


Fuat Avni’den Gül-Erdoğan görüşmesi iddiaları



“KIRATLI’NIN ONAYI OLMADAN HSYK’DAN KARAR ÇIKMIYOR”

Adam yerine konmadığını bilen Bozdağ, durumdan çok rahatsız. Avaneler ona ‘Kız Bekir’ lakabını takmışlar. Kıratlı, F…..’in söylediği davaları yakından takip ediyor. Adliyelere talimat yağdırıyor. ‘AKP’ye hiç oy vermedim’ diyen Kıratlı, İncek’te kupon arazi bırakmadı. Gayri meşru bir servete sahip olduğunu F….. de biliyor. Kıratlı’nın onayı olmadan HSYK’dan karar çıkmıyor. Hangi hakim ve savcının açığa alınacağına, ihraç edileceğine o karar veriyor. Kayyımların kim olacağını bile, F….. ile görüştükten sonra Kıratlı söylüyor. İpsiz sapsızlar kayyım diye atanıyor. İsrafsaray’da Kasırga ve Kıratlı’nın önerisiyle görevlendirilen kayyımların şirketleri teker teker batırdıkları konuşuluyor. F…..’in bu günlerde takip ettiği en önemli konu Danıştay ve YÖK üyelikleri. Yüzde yüz biatçı olmayan bir tek kişi bile atanmayacak. F….., yüksek yargıya atadığı muhafazakar yargıçların performanslarından memnun değil. Derinlerin adamlarıyla daha rahat çalışıyor. Kasırga, İpek ve Kıratlı yapılacak tasfiyeler için istedikleri talimatı aldılar. Derin devletin adamları keyifle işlerini yürütüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum