Belçim Bilgin'den içimizi serinletecek pozlar

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kördüğüm dizisinde Naz karakterini canlandıran Belçim Bilgin, Instyle dergisinin Haziran sayısının kapak kızı oldu.

Belçim Bilgin'den içimizi serinletecek pozlar
19 Haziran 2016 - 00:47
Sıcak havaları şu günlerde en derinden hissettiğimiz anlarda Belçim Bilgin'in bu pozları içimizi serinletecek. Nude ve toprak tonlarında makyajı, canlı renk seçimiyle bambaşka bir kadın olduğunu gösteren Bilgin hayatına dair de samimi açıklamalarda bulundu.



 

Kendini mutlu ve iyi hissettiği bir dönemde olduğunu söyleyen Bilgin, Deniz Özgün'ün objektifine havuzun içinde verdiği pozunu sosyal medyada paylaşarak şu notu düştü:

'Hu hu!!!! Bu ne sıcak, daha çok erken değil mi bu kadar yanmak için?? En serin fotoyla selamlar'




Belçim Bilgin'in özel hayatında ise işler hiç de iyi gitmiyor. Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanma noktasına gelen Bilgin geçtiğimiz ay Ulus ve Bebek'te elinde dosya ile ev bakmaya çıkmıştı. Eşi Erdoğan'ın Köyceğiz'e yerleşmesiyle İstanbul'da oğluyla baş başa kalan Bilgin, 2.7 milyon dolarlık eve bakarken magazin muhabirleri tarafından görüntülenmişti.




Güzel oyuncu Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda bulunan 270 metrekarelik ve fiyatı 2.700 bin dolar olan eve baktı. Ardından Ulus'taki Tepe Konakları'nda bulunan 370 metrekarelik bahçe dubleksli evi gezdi. Bu lüks evin ise fiyatı tam 4 milyon dolar.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum