Semih Öztürk'e ne oldu Acun Ilıcalı açıkladı malesef...

Survivor 2016 adasında Semih Öztürk'e ne oldu son durumu ne? Acun Ilıcalı Semih'in operasyon geçirdiğini ve ABD'ye sevkedilebileceğini duyurdu.

Semih Öztürk'e ne oldu Acun Ilıcalı açıkladı malesef...
21 Haziran 2016 - 11:09
Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı kadar Semih Öztürk'e ne olduğu da merak konusuydu. Acun Ilıcalı durumuna açıklık getirdi. Semih Öztürk'ün durumunun malesef ciddi olduğunu ve ABD'ye sevki için hazırlık yapıldığını söyledi. 

Survivor'daki son dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay ile karşılaşma sırasında Semih havuza düşmüş ve parmağını kırmıştı.

semih ne oldu survivor semih öztürk sağlık durumu neHavuzdan 'parmağım kırıldı' diyerek çıkan Semih Öztürk hemen hastaneye kaldırılmıştı. Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleden sonra 'Beni aşan bir durum' diyerek sakatlığın ciddi olduğunu belirtmişti.

SEMİH'E NE OLDU SAĞLIK DURUMU NE?

Acun Ilıcalı Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtlandığı ada konseyinde Semih Öztürk'ün son durumu hakkında da bilgi verdi. Parmağı kırılan Semih Öztürk'e operasyon yapıldı. Doktorların raporuna göre Semih ABD'ye Houston'a ameliyata da gönderilebilir. Acun Ilıcalı tüm hazırlıkların yapıldığını doktorların raporunu beklediklerini söyledi.

Survivor doktoru Metin Kuş ile birlikte Dominik'deki doktorlar Semih Öztürk ile ilgili son kararı verecekler. Survivor Kıbrıs finaline 9 gün kala Semih Öztürk adaya zorunlu olarak veda edebilir. Acun Ilıcalı Semih ile ilgili son durumu doktorların belirleyeceğini söyledi. 

Son duruma bakılacak olursa Semih Öztürk'ün geri dönüşü zor görünüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum