"Biz bitti demeden bitmez."

EURO 2016 D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenen A Milli Futbol Takımımız, üst tur umutlarını Çarşamba günü oynanacak maçlara bıraktı.

 "Biz bitti demeden bitmez."
22 Haziran 2016 - 00:18 - Güncelleme: 22 Haziran 2016 - 22:03
Çek Cumhuriyeti maçı bir kez daha gösterdi ki "Biz bitti demeden bitmez." Maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan ay yıldızlılar önce Burak'la öne geçti daha sonra da Ozan Tufan'la 2-0'ı buldu ve en iyi 3.'ler sıralamasında büyük avantaj elde etti.. 

EURO 2016 D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşan Türkiye, ilk iki maçın aksine sergilediği müthiş futbolla 2-0 galip geldi ve tur umutlarını sürdürdü.

 

Burak Yılmaz ve Emre Mor tarihe geçti!

 

 

 

Maça çok hızlı başlayan ay-yıldızlı ekip, 10. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçerken asisti yapan Emre Mor, Avrupa Şampiyonası tarihinde asist yapan en genç üçüncü oyuncu oldu.

İlk yarısı 1-0'lık üstünlüğümüz ile sona eren maçın ikinci 45 dakikasına da millilerimiz üstün başladı. Karşılaşmanın 65. dakikasında Mehmet Topal'ın pasında harika bir şut çıkartan Ozan Tufan, skoru 2-0'a getirmeyi başardı.

Türkiye Çek Cumhuriyeti

Çek Cumhuriyeti'nin zaman zaman geliştirdiği ataklarda savunmamız ve kaleci Volkan Babacan rakiplere geçit vermezken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından 3 puana ulaşan A Milli Takım grubu üçüncü sırada tamamlarken bir üst tura yükselmek için diğer gruplardaki sonuçları bekleyecek.

Millilerimizin bir üst tura yükselmesi için E Grubu'nda İtalya'nın İrlanda'ya, Belçika'nın da İsveç'e kaybetmemesi ya da F Grubu'nda Macaristan'ın Portekiz'i yenmesi gerekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum