Salih Tuna yazdı MHP'deki üst düzey paralelciler ve kripto cambazlıklar

Hocaefendi'sinin bir gülüşüne servetini feda edeceğini söyleyenAkın İpek “çember daraldığında” kendini sağa sola atmadı.

Salih Tuna  yazdı MHP'deki üst düzey paralelciler ve kripto cambazlıklar
22 Haziran 2016 - 10:55


Mesela…



Fehmi Bey'in kankası Alaeddin Kaya gibi “Bunlara kazara verdiğim selamı geri alıyorum” diyerek “The Cemaat”ten istifa dilekçesini savcılığa sunmadı.



Diğer işadamları, girişimcileri, otelcileri vs. gibi de, “ben artık çok değiştim, gözüm açıldı, artık o eski ben değilim” diyerek kaldıkları yerden aynen devam etme kurnazlığını gösterenlerden olmadı.



Bilemiyorum; belki zamanlama hatası yaptı, belki cibilliyeti elvermedi, belki de Hocaefendi'sinin mülâanesinin tutacağını, AK Parti'lilerin evlerine ateşler düşünce de haliyle kaldığı yerden devam edeceğini hesapladı.



Öyle veya böyle sonuçta bedel ödedi. Hakkını teslim edelim.



Diğerleri hiçbir bedel ödemeden, “değiştim, cemaatten koptum” diyerek, arazi koşullarına uyum sağlayıp işlerini gayet tıkırında yürütüyorlar.



Hele bazı belediyelerde öyle üst düzey kripto yöneticileri var ki aklınız şaşar.



Oldukça da kurnazlar.



Bir kurumda deşifre olan bir paralelcinin işine son verip yerine daha fazla kripto paralelci alıyorlar.



Yargı dahil birçok alanda da faaliyetlerini sürdürüyorlar.



Kimse aldanmasın, “bozguncuların” yargı üzerinden yaygara kopartmalarının esas nedeni, konumlarını muhafaza etme gayretinin ifadesinden ibarettir.



Atatürkçülerin, Alevilerin, sosyal demokratların, ülkücülerin ve bir grup muhafazakârın ittifakı olan Yargıda Birlik'in HSYK seçimlerinde kıl payı kazanması sadedinde, Atilla Yayla geçenlerde, “Böyle bir ittifaka rağmen neredeyse seçim kazanacak kadar güçlü olan diğer blok neyin nesiydi? Şimdi nerede? Ne yapıyor?..” diye sormuştu.



Ne yapacaklar, “buharlaşmadıklarına” göre aynen devam ediyorlar.
Yazının devamı için tıklayın >>

 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum