Caner Erkin ile Şükran Ovalı evleniyor

Ünlü çift Caner Erkin ile Şükran Ovalı tüm engelleri aşarak mutluluğa adım atmak için sabırsızlanıyor.

 Caner Erkin ile Şükran Ovalı evleniyor
20 Aralık 2016 - 09:15
Büyük bir aşk ile magazin gündemine bomba gibi düşen Caner Erkin'in Şükran Ovalı'ya olan aşkı karşılık buldu ve çift aşk dolu huzurlu bir birliktelik yaşamaya başladı.



 



Aşkları doludizgin devam eden Caner-Şükran çiftinin geçtiğimiz haftalardaki düğün krizini çözmüş ve net bir karar ile 2 Ocak'ta dünay evine girmek için adeta gün sayıyor.


 

 


OĞLU'NDAN ONAY ÇIKTI

Şükran Ovalı ile birlikteliği olan Erkin, bu ilişkisini Asena'dan olan oğlu Çınar'la paylaşmamış ne tür tepki vereceği konusunda da kararsız olduğunu geçen günlerde dile getirmişti. Yıldız futbolcu Caner Erkin nişanlısı olan Şükran Ovalı'yı oğlu Çınar ile tanıştırdığı öğrenildi.

Oğlu Çınar gelen bilgilere göre cici annesi olan Ovalı'yı çok sevmiş güzel vakit geçirmiş. Her detayı ince eleyip sık dokuyan Erkin temkinli davranarak oğlu Çınar'ın psikolojisine göre adım atıyor. Gelen bilgiler arasında yıldız oyuncu Erkin nişanlısı Ovalı'yı oğlu Çınar'a pedagog eşliğinde söylemesi oldu. Geçen akşam Beşiktaş'ta kamerala görüntülenen güzel oyuncunun mutluluğu gözlerden kaçmıyordu. Oyuncu "Oğlum Çınar Şükran'la beraber olduğumu ve onunla evleneceğimi biliyor. Artık evliliğimizin önünde hiçbir engel kalmadı." dedi. 

Medyahaber'in haberine göre; Şükran Ovalı'ya basın mensubları Erkin'in oğlu Çınar ile herhangi bir fotoğraf çekilip sosyal medya da paylaşmadınız neden? sorusuna Ovalı'nın cevabı; "Çınar için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum." oldu.

Caner Erkin'in oğlu için yaptığı akıllara ünlü sanatçı Gülben Ergen'i getirtti. Hatırlandığı üzre şarkıcı Ergen'de Erhan Çelik ile evlenmeden önce oğulları Atlas, Ares ve Güney'e durumu pedagog eşliğinde açıklamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum