Bu 'Reyting'ler insanı üzüyor!

Önceki gün son birkaç yılın en karanlık günlerinden birini yaşayan İstanbullular ve terör korkusu altında yaşayan Türkiye televizyon karşısına geçince eğlenceyi seçti.

Bu 'Reyting'ler insanı üzüyor!
09 Haziran 2016 - 11:21
Dünyanın en kalabalık metropolleri arasında gösterilen İstanbul, dün çok karanlık bir gün yaşadı. Sabah saatlerinde Bursa’da gerçekleşen 4.6 şiddetindeki depremin sarsıntısıyla uyanan İstanbul’u çok daha karanlık gelişmeler bekliyordu. Deprem korkusuyla yatağından fırlayan ve işlerine yetişmek için metrobüslere binen İstanbullular artık kanıksadıkları bir kaza yaşadı. Metrobüs yolunun kenarına gerilen güvenlik tellerini adeta bir kağıt gibi yırtan bir hafriyat kamyonu yola girdi ve metrobüse çarptı. Neyse ki kazada ölen olmadı. İstanbul halkı pek çok kötü olay gibi bu olayı da dakikalar içinde unutmaya hazırdı ki saat 08.40’ta Vezneciler’den bir terör saldırısı haberi geldi.

İLGİLİ HABERVeznecilerVezneciler

İstanbul Vezneciler’de, Çevik Kuvvet ekiplerinin geçişi sırasında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 6 polis şehit oldu, 5 sivil hayatını kaybetti. İstanbul’un yaşadığı bu kötü gün televizyon kanalları tarafından adeta en ince ayrıntısına kadar haberleştirildi.

DİZİLER VE ŞOV PROGRAMLARI 

Hatta aynı gece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir televizyon programına katılıp gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ortam bu kadar karışık ve gündem böylesine yoğunken yaşananlara ve geleceğe dair merak ve endişe içinde olması gereken televizyon izleyicisinin tercihi yine Survivor oldu. Dün akşama ait reyting sonuçlarında ilk üçte yer alan programlar: Survivor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar oldu. Ana haber bültenlerini altıncı sıraya koyan izleyici ilk 15’te üç ana haber bültenine yer verirken herhangi bir tartışma programını izlemeyi tercih etmemiş.

reyting-liste

YORUMLAR

  • 0 Yorum