Aylin Aslım'ın Fikret Orman'a attığı tweet olay oldu Öyle mi Fikocuğum

Şarkıcı Aylin Aslım, Fikret Orman'ın söylediklerini sosyal medya üzerinden tiye aldı

Aylin Aslım'ın Fikret Orman'a attığı tweet olay oldu Öyle mi Fikocuğum
12 Haziran 2016 - 10:14
Güzel şarkıcı Aylin Aslım’ın sosyal medya üzerinden Fikret Orman’a verdiği cevap gündem oldu. Birçok kullanıcının desteğini alan Aslım’ın yazdıkları, yüzlerce retweet aldı.

Twitter üzerinden Fikret Orman’ın namazla ilgili söylediklerini paylaşan bir taraftar hesabı, ‘Fikret Orman: “Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namaz platesten, oruç detokstan daha faydalı.” ‘ tweetini attı. Buna cevap olarak “Öyle mi fikocum tamam fikocum” tweetini atan Aslım, yüzlerce kişiden destek aldı.

aylin

 


“Sahur Sohbetleri” adlı programında namaz kılmak ve oruç tutmakla ilgili yorumlar yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Dinimizde her ibadetin bir anlamı var. Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namazda da tüm eklemlerinizi calıştırırsınız. Abdest alarak vücudunuzu temizlersiniz. Oruç tutmak mesela, onun da sağlığa yararı var. Çağdaş şeyde ona da detoks diyorlar. Vücudun arınması, temizlenmesi. Sonucunda hepsi niyetle alakalı. Namazı da Allah için kılacaksın, şov için değil” şeklinde açıklamalar yaptı

YORUMLAR

  • 0 Yorum