Meral Akşener çok sert: Şerefsizlere o da katıldı

İYİ Parti Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bolu’da konuştu. Meral Akşener 'Sözünü tutmayanlara şerefsizsiniz demiştim şimdi o kervana Başbakan da katıldı' dedi. Sağanak yağış altında mitingini yapan Akşener 'bu bir vebaldir' diyerek kendisini izleyenlerin ıslanmasına razı olmadığını dile getirip konuşmasını yarıda kesti.

Meral Akşener çok sert: Şerefsizlere o da katıldı
19 Haziran 2018 - 21:26 - Güncelleme: 20 Haziran 2018 - 10:19
Tüm rakamlarını devletin kendi resmi sitelerinden aldık. Ekonomi ayvayı yemiş durumda

Gençlere 500 milyon

-Tarımda 9 milyon dolarlık tarım ithalatı var. Bu 1 milyon tarımcının işsiz olması demek.

-Türkiye'yi 2 kez dolaştım. Muş, Konya ovası bomboş. Tavukçuluğu, hayvancılığı bitirdiler. Tarım üretiminin 18 milyon dolar azaldığını sizinle paylaşmak isterim. Gence iş vermiyorsa onu ailesine karşı mahçup etmemek devletin görevidir. Biz 500 milyon vereceğiz gençlerimize.

Seçilir seçilmlez inin aşağı diyeceğim

-Yapacaklarımızı anlatarak geziyoruz. İnsanımıza dokunan projeler, gençlerimiz hayal kurabilsin istiyoruz. Bakanların, çocuklarının, kızlarının, eşlerinin acayip kiralık arabaları var. Aylık kirası 20 ile 25 bin TL arasında. Sizlerin cebinden çıkıyor bunların parası.

-Ben seçilir seçilmez diyeceğim ki inin arabalardan. 8 milyar TL cebimizde kalacak. Gittiler Suriye'nin işlerine parmak soktular.

-Bizim ilk işimiz Suriye ile ilişkileri düzeltip Suriyeli kardeşlerimizi sağ salim evlerine göndermek. 130 milyar TL harcadılar bunlar. Toplanan vergiler var 2 trilyon TL.50 milyar dolar sanayi yatırımı yapacağız her yıl.

TRT'yi satıyorum

-TRT 12 milyar dolar para harcıyor. Ben TRT'yi satıyorum.

 O kervana Başbakan da katıldı

-Pensilvanya'dan ben talimat almadım ama 2,5 yıldır bu kereste gibi adamlara sözünüzün gereğini yapın yapmazsanız şerefsizsiniz diyordum. Şimdi hepsi şerefsiz şerefsiz geziyor. Bu kervana Başbakan'da katıldı.

-TİKA yıllık 8 milyar dolar harcıyormuş. 6,5 milyar doları sizin paranız. Yani 36 milyar TİKA için sizin cebinizden çıkıyor. Ama haklarını yemeyelim Kolombiya'da okul açmışlar. 

 -Türkiye'nin kaynakları yeterli israf ve yolsuzluk bütün kötülüklerinin anası. Bunları kesmezsek Allah bize nasip etmesin.

-5 yıl içinde ülkeyi kendine yeter 6. yılda da tarımda ihracat yapar bir hale getireceğiz.

Polis memuru kalp spazmı geçirdi

Meral Akşener'in, programında görevli polis memuru Ceyhun Aydın, miting saatini beklerken kalp spazmı geçirdi. Aydın, hastanede tedaviye alındı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ceyhun Aydın, Meral Akşener 'in bugün saat 14.30'da Anıtpark Meydanı'nda katılacağı mitingi beklerken aniden fenalaşarak yere düştü. Mitingde görevli polis memuru, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesi sonrası Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp spazmına bağlı göğüs ağrısı yaşadığı belirlenen Ceyhun Aydın, tedaviye alındı.

Mitingi yarıda kesti 

Akşener, yoğun yağmura rağmen bekleyen kalabalığın daha fazla ıslanmasına gönlü razı gelmeyince programını kısa tutarak milletvekili adaylarını sahneye davet ederek konuşmasına son verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum