Merve Edip dudak dudağa! Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm 2.fragmanı

Star TV ekranlarında başladığı günden bu yana izleyiciyi ekran başına kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler 15.son bölümde ki yangın molasının ardından 16.yeni bölümde fena şeyler olacak. Ufak Tefek Cinayet 16.yeni bölüm 2.fragmanı yayınland

Merve Edip dudak dudağa! Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm 2.fragmanı
12 Şubat 2018 - 17:42
Türkiye televizyonları bu kadar çetrefilli bir diziyi daha önce görmedi. Star TV ekranlarında henüz yayın hayatına başlamadan evvel herkesi merak içinde bırakan Ufak Tefek Cinayetler, başlamasının ardından bekleneni misliyle verdi.

Her Salı günü izleyiciyi ekran başına adeta çivileyen Ufak Tefek Cinayetler de işler fena kızışacak. Tabiri yerindeyse şuan kimin eli kimin cebinde belli değil. Merve'nin bir zamanlar Edip'e aşık olmasının ortaya çıkması ve şimdi yakınlaşmaları, Oya Serhan aşkı, Taylan'ın hala Oya'ya bir şeyler hissetmesi, Mehmet'in uğuruna yuvasını yıktığı Burcu'dan soğuması be Arzu'ya geri dönmek istemesi derken 'Artık karşımıza daha ne çıkabilir?' diye düşünmeden edemiyoruz.

Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan 15.son bölümünde ufak bir yangın molası vardı. Son bölümden sonra sonra izleyiciler hemen 'Ufak Tefek Cinayetler 16.yeni bölüm fragmanı' ve 'Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı'nı aramaya başladılar.

 


 


 

Bu aramaları karışılıksız kalmadı ve Ufak Tefek Cinayet 16.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

Önce gelin Ufak Tefek Cinayetler 15.son bölümde neler yaşandı ona bir bakalım ardından hemen Ufak Tefek Cinayetler 16.yeni bölüm fragmanına bir göz atalım...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 15.SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor!

Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Çocukların okulunda çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getiriyor.

 

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm 2. fragman

YORUMLAR

  • 0 Yorum