MHP anketçileri tehdit ediyor...

İdare ediverin... Afrin gerçeklerini anlatabilmek adına birkaç günlük gecikmemiz oldu. MHP Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli'nin, AKP'nin bindirilmiş kıtalarıyla düzenlediği Osmaniye mitinginden sonra Ankara'ya dönüş yolunda mola yerinde yaptığı "ittifak" açıklamalarını değerlendirmekte biraz geride kaldık!..

MHP anketçileri tehdit ediyor...
18 Ocak 2018 - 11:24
Bu elimizde olmayan aksaklıktan dolayı meydana gelen gecikmeyi hem telafi edelim hem de kendimizi okurlara affettirmeye çalışalım. Sıcak ve bomba bir haber vererek...

Anahtarları saraya teslim edilen Doktor Devlet Bahçeli'nin MHP'si sadece Cumhurbaşkanlığı ve bilumum seçimler için AKP ile ittifaka girmedi. Korkuimparatorluğunun da yavru ortağı oldu MHP... Nasıl mı?..

Artık rutinimiz haline geldi, "ondan olmayana" uygulanan baskı, zulüm, tehdit ve şantajlar... Gazetecilere, iş adamlarına, siyasetçilere, bilim insanlarına, sokaktaki simitçiye, devlet dairesindeki bürokrata, okulda öğretmene... Ya onlardan olacaksın ya da... Yaşam hakkı bile tanımıyorlar desem çok mu abartmış olurum!..

 

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum