MİT meğer Muharrem'i izleme teşkilatıymış

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Üsküdar'da halka seslendi. Erdoğan'a yanıt veren İnce, "Meydana gelenlerde Türk bayrağı yok diyor. Yalan söylüyor. Hepsinde vardı. Meydana gelenler HDP'liydi diyor. Nereden anladın, kavun mu kokluyorsun? MİT söylemiş. MİT'in görevi bu mu? MİT meğer Muharrem'i izleme teşkilatıymış" dedi.

MİT meğer Muharrem'i izleme teşkilatıymış
16 Haziran 2018 - 21:48
Beykoz'da halka seslenen cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'nin konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Erdoğan kaçak güreşiyor. Gel bir televizyon programına çıkalım. Söz veriyorum fazla sıkıştırmayacağım. Diploma sormayacağım.

"YAKINDA ARNAVUT CİĞERİ, SARMA DA KOYACAK"

Erdoğan öğretmenlere polislere 3600 vereceksen KHK çıkar ver. Veremez çünkü yalan söylüyor. Meydanlara çıkıyorum diyorum ki elinizdeki telefonlar 2020'den sonra kullanılmayacak. Uzay turizmi başlayacak diyorum, geleceği anlatıyorum. Doktora programıyla yurtdışına göndereceğiz diyorum gençlere. Bizim rakip meydanlara geldi kıraathane açacağım dedi. Bedava kek vereceğim diyor. Gündüz bedava keki verdin. Akşam ne olacak? Acaba kıraathaneleri yandaşa mı verecek? Önce kek var dedi. Daha sonra simit de var dedi. Eskişehir'e gidince tatar böreği de var dedi. Yakında arnavut ciğeri, sarma da koyacak.

"81 MİLYONUN HEPSİ MAKBUL İNSAN OLACAK"

Bir parti iktidar olunca o partinin makbul insanları oluyor. Diğerleri kendini dışlanmış hissediyor. O zaman da makbul insanlar değişiyor. Bu sefer diğerleri kendilerini dışlanmış hissediyor. Bunu kökünden çözeceğiz. 81 milyonun hepsi makbul insan olacak. Ayrımcılık yok.

"DİNİMİZE EN BÜYÜK ZARARI BUNLAR VERDİ"

Milleti dinden soğuttular mı? Müslümanlığa en büyük zararı bunlar verdi mi? Sahte belge düzenlediler mi? Bunların hepsini yaptılar. Dinimize en büyük zararı bunlar verdi. Mantıkları belli; 'haram-helal ver Allah'ım garip kulun yer allahım' Kilosu 4500 liralık beyaz çay içiyor. O artık sizden biri değil. Kentsel dönüşüm diyordu artık sizi unuttu.Beykoz 'un imar, tapu sorunu var.   Erdoğan artık 'Beyaz Türk', saraylı. Bana gariban diyor. Ben gariban kaldım da sen nasıl zengin oldun?

Erdoğan'a Türkiye'nin heryerinden seslendim. Şimdi de Erdoğan'a evinin dibinden sesleniyorum; Erdoğan, sen çakma dünya liderisin Erdoğan. 'Ustayım' diyorsun, bana da 'çırak' diyorsun. De dilin kemiği yok. Sende şu kadar yürek, bilgi varsa çık televizyonda karşıma çık...

BEYKOZLULARA TAPU MÜJDESİ



Size söz veriyorum. Cumhurbaşkanı seçildiğimde sizin tapu sorunlarınızı yılbaşı gelmeden çözeceğim.



"ERDOĞAN SEN BU MİLLETİ SOYUYORSUN"



Demirel'in yaptığı köprü bayramda bedava, Erdoğan'ın yaptığı köprü 114 TL. Erdoğan'ın yaptığı köprünün parası uluslararası şirketlere, Demirel'in yaptığı köprünün parası hazineye gidiyor. Erdoğan, sen bu milleti soyuyorsun, soyuyorsun....

"KÖTÜ NOT ALINCA..."

Bir öğretmen olarak söylüyorum; Türkiye, kredi değerlendirme kuruluşlarından iyi not alınca Erdoğan 'ben aldım' diyor. Kötü not alınca da 'bunlar dış mihrak' diyor. Bunların kafası basmaz diyor, seni gelen kandırdı, giden kandırdı. Seni ilkokul mezunu FETÖ kandırdı. Kimsesiz çocukları 18 yaşını doldurduklarında devlet kadrosuna alacağım, o çocukları sokağa bırakmayacağım. Türkiye olarak 3-5 bin çocuğa bakamayacaksak yazıklar olsun bize. Allahın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda o çocuklar 18 yaşını doldurduğunda hemen devlet kadrolarına alacağım.

BEŞ MİLYON KİŞİYE ÇAĞRI

23'ünde büyük İstanbul provası. Maltepe'de saat birde. Peki ben demiştim ki iki milyon olacak. Onu değiştirdik. Beş milyon beş. Maltepe mitingi için herkes 3 kişiyi ikna edecek. Bana söz verin.

MUHARREM İNCE ÜSKÜDAR'DA

İnce'nin Üsküdar'da yaptığı konuşmadan öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Beykoz'dan gelirken çimen olduğu için otobüsümüz battı. Türkiye'yi batıranların yanında bir şey mi? Sokaktaki umut bana şunu söyletiyor; bu iş tamam.

16 yılda milleti böldüler mi, iftira attılar mı, sahte belge düzenlediler mi? Müslümanlığa en büyük zararı bunlar verdi. Yalova'da bir pazarcı abla bana telefon açtı. Bana söylediği şey şu; 'Telefonda konuşamam telefonlar dinleniyor' dedi. Gençlerini FETÖ benzeri yapılara teslim etmeyen bir Türkiye kuracağız. Erdoğan'a evinin dibinden sesleniyorum. Sen çakma dünya liderisin. Ben ustayım diyorsun, bana da çırak diyorsun. Şu kadar yüreğin varsa televizyonda karşıma çık. Gel ekonomi tartışalım.



'SEN KİMSİN ?'

Deneme yanılma yöntemiyle terörle mücadele yapılmaz. Terörü siyasete alet ediyorsun. Ben bu işi çözeceğim. Yüreğimi koyarak çözeceğim. Bana Demirtaş'a gittin diyor. Ben birine gideceğim zaman sana mı soracağım. Sen kimsin? 

55 milyar dolar cari açığımız var. 250 milyar dolar ithalatımız var. Gençlerin yüzde 20'si işsiz. Mutfaktaki enflasyon %30. Millet et yiyemiyor. Mercimek 6, nohut 8, kuru fasulye 10 lira. Millet kuru fasulye bile yiyemiyor. Meydanlarda bunların kafası basmaz diyor. Senin kafan basıyordu da ilkokul mezunu FETÖ seni nasıl kandırdı?

'24 HAZİRAN'DA BAY BAY ERDOĞAN'



Geçtiğimiz günlerde 'Bay Muharrem' diyeceği yerde 'Bay Erdoğan' dedi. Yetmez, 24 Haziran'da bay bay Erdoğan.

Bunların dönemine yolsuzluk var mı, yoksulluk var mı, yasaklar var mı, yalan var mı? Aha sana 'rabia' işte. 23 Haziran'da cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini istiyorum. 

MİT YANITI



Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz bir yalancı bu. Meydana gelenlerde Türk bayrağı yok diyor. Yalan söylüyor. Hepsinde vardı. Meydana gelenler HDP'liydi diyor. Nereden anladın, kavun mu kokluyorsun? MİT söylemiş. MİT'in görevi bu mu? MİT meğer Muharrem'i izleme teşkilatıymış. Allahın izni milletin isteğiyle iktidara geldiğimde general siyasilerin iftar sofralarında yalakalık yapmayacak. Danıştay üyeleri siyasi tweet atmayacak. MİT, kimsenin özel hayatına bakmayacak.Görevini yapacak. Miting alanında kim varsa sana ne? Bombalar patlıyor, insanlar ölüyor siz ona bakacaksınız. Eksik söylemiş MİT, meydanda çok sayıda AK Partili kardeşim de vardı.

Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı yan yana. İşte biz bunu yapacağız. O mitinge formalarınızla gelmenizi istiyorum. Buradan başlayacağız.

İNCE İSTANBUL'DAKİ 3. DURAĞI OLAN SANCAKTEPE'DE

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce , İstanbul'daki programı çerçevesinde Sancaktepe'de halka seslendi.

İnce'nin Sancaktepe'deki konuşmasından satır başları şöyle:

Bugün bayram günü. Bugün kucaklaşma günü, bayramızın mübarek olsun. Bayram günü Sancaktepe'de söz veriyorum. Kimsesiz çocuklara yurtlarda 18 yaşına kadar devlet tarafından bakılıyor. 18 yaşından sonra o çocuklar kapı dışarı ediliyor. İlk yapacağım işlerden birisi o çocukların 18 yaşında devlette işe girmelerini sağlamak. Eğer 81 milyonluk Türkiye 7-8 bin kimsesiz çocuğuna bakamıyorsa yazıklar olsun böyle devlete.

Kavga eden değil, gelecek diyen bir cumhurbaşkanı nano-teknoloji diyen bir cumhurbaşkanı kuantum diyen barış diyen özgürlük diyen bir cumhurbaşkanı olacağım. Benim cumhurbaşkanlığımda Erdoğan'da güzel yaşayacak. Çocuklara aş istiyorum iş istiyorum.

ERDOĞAN BENİM HIZIMA YETİŞEMEZ

Erdoğan benim hızıma yetişemez. Bu benim 93. mitingim. Türkiye'nin sorunlarını yorgun biri çözemez. Yeni taze bir kan lazım. Bana 'çırak' diyor. Çakma usta. Sana bir önerim var. Televizyonu izleyip kalabalığı görünce senin yakındakiler yanlış bilgi verebilirler. Buradakiler taşıma değil hepsi gönüllü. Sana bir teklifim var. Madem ustasın, madem ekonomistsin. İstediğin kanala istediğin kadar danışmanla karşıma çık. 'Nasıl olsa kaybediyorum çıkayım karşısına' diyebilir. 

Kavga eden değil, gelecek diyen bir cumhurbaşkanı nano-teknoloji diyen bir cumhurbaşkanı kuantum diyen barış diyen özgürlük diyen bir cumhurbaşkanı olacağım. Benim cumhurbaşkanlığımda Erdoğan'da güzel yaşayacak. Çocuklara aş istiyorum iş istiyorum.

Aday olduktan sonra Akşener'i, Karamollaoğlu'nu Demirtaş'ı, Erdoğan'ı ziyaret ettim başarılar diledim. Bir adım daha atmak istedim. Rakiplerimin hesabına 500'er lira para yatırdım. Amacım siyaseti yumuşatmak. Yoksa onların 500 liraya elbette ki ihtiyacı yok. Şimdi Erdoğan diyor ki Demirtaş'ı ziyaret etti. Ettim ne olacak? Ben bu ülkenin refahı için seni bile ziyaret ettim. Çünkü bu milleti barıştırmak istiyorum.

Porjem belli, Hemen Barışacağız, Ekonomik anlamda büyüyeceğiz, Adil bölüşeceğiz. Merkez Bankası Başkanı'nın Başkanı'nı Parti Genel Merkezi'ne çağırmayacağız. Çiftçinin borçlarının faizini sileceğiz. Esnafın borçlarını yeniden yapılandıracağız. Gençleri iyi eğiteceğiz.

Biz bu seçimi kadınlarla ve gençlerle alacağız. Kadınların çalışmasındaki en büyük engel çocuk bakımı. Ben diyorum ki her mahalleye bir kreş açacağız, Erdoğan diyor ki kıraathane açacağız. Çocuk kreşe, kadın işe.

ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE

Geçen bir öğretmen Erdoğan'ın mitinginde diyor ki atanamadım. Git Kılıçdaroğlu atasın seni diyor. Muharrem abiniz hepinizi atayacak hepinizi. Ankara'daki sarayın ışıklarını kapatıp bu ülkenin gençlerine bilim merkezi olarak vereceğim. Marmaris'teki yazlık sarayı ise engelli gençlere vereceğim. Bu ülkenin engelli gençleri 1 hafta yazlık sarayda tatil yapacak.

Erdoğan sizleri unuttu, o artık beyaz Türk. Sizlere yakın olan benim, milletin evladı olan benim. Bu ülkeyi kalkındıracağız, özgür bir ülke olacak. Cumhurbaşkanı'na twit attı diye sabahları polis eve gelmeyecek. Cumhurbaşkanı stadyuma gidecek onu protesto edecekler o da pasolig'i getirecek. Benim cumhurbaşkanlığımda PassoLig'i kaldıracağız. Hatta 1 yıl cumhurbaşkanlığı yaptıktan sonra maça gideceğim. Eğer beni yuhalıyorlarsa işimi doğru yapmıyorum demektir.

Türkiye'nin büyük sorunları var, bu sorunları yorgun bir adam çözemez. Taze bir kan lazım. Meydan meydan geziyor. Aleyhimde konuşuyor, 'Çırak' diyor, Çakma usta ya, Erdoğan sana bir teklifim var bak her yerden yineliyorum, televizyonları izleyip benim mitinglerimdeki kalabalıkları görünce, arkadaşların sana, 'İnce bunları taşıdı' diyebilirler ama burada 1 tane taşıma yok. Hepsi gönüllü bunların hepsi. İstediğin bir kanalda istediğin bir saatte danışmanlarınla birlikte çık karşıma Erdoğan. Madem usta gelsin.

Gündüz bedava keki yedin, akşam yemeğinde ne yiyeceksin? Bedava kek isteyenler Erdoğan'a iş isteyenler bana oy versin.

Şimdi hep beraber 24 Haziran'da sandık başında olacağız. Ama ondan önce herkes 3 kişiyi ikna edecek.Tatil matil yok, herkes oy kullanmaya. Tatil matil yok, herkes oy kullanmaya. 50 bin avukatla YSK önünde olacağım. Yalova Belediye Seçimlerini hatırlıyor musunuz? Orada beklediğimi hatırlıyor musunuz? Merkez Bankası'nda yamuk olur, Muharrem İnce 'de olmaz. Benim cumhurbaşkanlığımda 81 milyon makul yurttaş olacak. AKP'li kardeşlerim, Saadet Parti'li İYİ Parti'li HDP'li kardeşlerim hepinizi seviyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum