Muharrem Bayraktar FETÖ ve ibadet

Devlete karşı darbe yapacak güce ulaşan/ulaştırılan Gülen cemaatinin, asıl darbeyi İslam dinine vurduklarına dair pek çok yazı kaleme aldık. Önce dini kullandılar, dine darbe vurdular, sonra adım adım devletin en mahrem yerlerine sızarak öldürücü darbeyi vurma hazırlığı yaptılar

Muharrem Bayraktar FETÖ ve ibadet
22 Temmuz 2017 - 13:29
FETÖ’ye mensup kişilerin, sadece dini bilgileri zayıf olanlarının değil, hacı-hoca takımının bile nasıl bir sapıklık içinde olduklarına dair yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ve bu bilgiler çok şükür mahkeme dosyalarına da girmeye başladı.

Bunlardan bir tanesine dudak uçuklatacak vahamette bir örnek vermek istiyorum.

Kayseri'de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan eski Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz hakkında mahkemeye bir yazı gönderiliyor.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca Yılmaz'ın yargılandığı 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen yazıda FETÖ’cü eski müftünün, il personeline yönelik yaptığı bir konuşmada şunları söylediği belirtiliyor:

"Bütün Peygamberler evlenerek şehvetini giderirler. Ama Muhterem Fetullah Gülen Hoca Efendi Hazretleri ise Peygamberlerden de üstün olduğu için ibadet ederek şehvetini giderirdi.”

 

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum