Murat Başoğlu'nun yeğeni ifade verdi

Murat Başoğlu'nun ardından yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın da "ensest ilişki" iddiasıyla ilgili olarak ifade verdiği ortaya çıktı.

Murat Başoğlu'nun yeğeni ifade verdi
08 Eylül 2017 - 23:25
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu'nun ardından yeğeninin de ifade verdiği ortaya çıktı.



Dün öğleden sonra avukatı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bir saat süreyle ifade veren B.B.K.'nın haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

İfadesi ardından serbest bırakılan Kabadayı hakkında Başsavcılıkça yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı talep edildi. Talep sonrası, Bodrum Sulh Ceza Hakimliği Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol tedbiri kararı verdi.

Geçen 31 Ağustos'ta Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifadesine veren Murat Başoğlu'na Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Başoğlu ifadesinde foroğraflardaki kadının yiğeni değil plajda tanıştığı yabancı uyruklu bir kadın olduğunu ileri sürmüştü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum