Ne oldu atarınıza?

18 Nisan'dan beri (baskın seçimim tarihinin kesinleştiği gün) bilumum yandaşları, havuz medyasını, penguen tivi kanallarını dikkatle takip ettiğini belirten Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan bugün ki yazısında gündemin neden birden bu kadar sakinleşmesini eleştirdi.

Ne oldu atarınıza?
22 Nisan 2018 - 11:19
18 Nisan'dan beri bilumum yandaşları, havuz medyasını, penguen tivi kanallarını dikkatle takip ettiğini belirten Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan bugün ki yazısında gündemin neden birden bu kadar sakinleşmesini eleştirdi.

Ne ABD'yi ne Almanya'yı ne Fransa'yı ne İngiltere'yi ne NATO'yu ne de Birleşmiş Milletleri kazıyorduk.Dünya lideri ve görevli memurunun kimseye eyvallahı yoktu..."Eyt"... "Üyt"... "Kimsin lan sen" edaları ile ortalık inim inim inliyordu...4 nala Musul'a Kerkük'e inecek gibi olduyduk!.Mehteri verdikçe çoştuk da çoştuk.Kahpe Bizans'ı diz çöktürmüştük!.Fatih Sultan Mehmet, ATATÜRK bile gölgede kalmıştı!..Kabımıza, sınırlarımıza sığamıyorduk!..Birden çarşı pazar karışıverdi. Meğer, Esad  Suriye'de kimyasal silah kullanmış. Asrın lideri onay verince memuru da "evrak görülmüştür" kaşesini basınca ABD, İngiltere, Fransa Suriye'ye füze yağdırdı.Trump sert tivitler attı.Macron esti gürledi.İngiltere sinsi sinsi sopa salladı.

Ahmet Takan hükümete Suriye'yle ilgili olarak ise "Suriye'de savaş mı bitti?.İngiltere'den, ABD'den, Fransa'dan ses seda çıktığı yok..Türkiye için seçim yasağı vakti onlar için erken vakte mi alındı!.Putin, neden asrın liderini, saat başı  telefonla aramaz oldu? Suriye'de barış mı sağlandı? Fırat'ın doğusu batısı PKK/YPG'den tamamen temizlendi de bizim mi haberimiz yok?" sorularını yöneltti.

AHMET TAKAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN.

YORUMLAR

  • 0 Yorum