Nostradamus'un 2019 Türkiye kehanetleri

Kendi ölümünü bile görmüştü! Dünyanın en ünlü kahini Nostradamus'un Yüzyıllar kitabı uzmanlar tarafından yeniden okunmaya başlandı. Kitapta Türkiye ile ilgili kehanetler kortuttu.

Nostradamus'un 2019 Türkiye kehanetleri
19 Ekim 2018 - 23:29 - Güncelleme: 20 Ekim 2018 - 10:13
 



Kahin deyince herkesin aklına gelen ilk isim kuşkusuz Nostradamus. Fransız hekim ve kahin Nostradamus'un kehanetlerinden geçmişte gerçekleşenler var. 2019 yılının yaklaştığı bu günlerde ünlü kahin Nostradamus'un 'Yüzyıllar' adlı kitabındaki bölümler yeniden okunmaya başlandı. Nostradamus'un kitabında 2019 ve Türkiye için korkutan kehanetler var. İşte Nostradamus'un 2019 Türkiye kehanetlerinden bazıları...



  

181







Güney Asya'dan sonra Türkiye'de deprem olacak. Endonezya'da yakın zamanda meydana gelen depremler sonrası uzmanlar 'kehanet doğru mu olacak' tartışması başladı. Ancak kehametler İngiliz uzmanları ikiye bölmüş durumda. Zira uzmanlar depremlerle ilgili Nostradamus'un Yüzyıllar adlı kitabındaki bölümleri farklı şekillerde yorumluyorlar. 



  

182







Deprem olacağı kehanetine karşı çıkan bir isim Fransız uzman Fontbrune. Fontrune'ye göre Nostradamus'ın deprem kehameti çoktan gerçekleşti. Kitabın üçüncü cildindeki Türkiye depremi kehaneti  Gölcük depremiydi ve yeni bir deprem olmayacak.



  

183







Ancak kehaneti farklı yorumlayanlar için durum daha korkutucu. Bir dizi uzmana göre Nostradamus'un kehaneti henüz gerçekleşmedi yakın bir gelecekte bir deprem olacak. 





 


YORUMLAR

  • 0 Yorum