O Ses Türkiye birincisi 2018 şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye 2018 birincisi Gökhan'ın takımından çıktı. O Ses Türkiye şampiyonu bu yıl ilk kez bir kadın yarışmacı oldu. O Ses Türkiye Şampiyonu olan Lütfiye Özipek final gecesinde SMS oylamasında rakiplerini geride bıraktı. İşte O Ses Türkiye 2018 birincisi Lütfiye Özipek'in şampiyonluk performansı.

O Ses Türkiye birincisi 2018 şampiyonu kim oldu?
05 Şubat 2018 - 10:29
O Ses Türkiye yarışmasında ilk kez bir kadın yarışmacı şampiyonluğu kazandı. Gökhan'ın takımında yarışan Lütfiye Özipek SMS oylaması ile O Ses Türkiye 2018 birincisi oldu. 

O Ses Türkiye'nin bu seneki finalinde son 2'ye Gökhan Özoğuz'un yarışmacıları kaldı. Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi finalde kıyasıya yarıştı. SMS oylaması saat 00.00'da sona erdi. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinin kazanan ilk kadın yarışmacısı oldu.FİNALE KİMLER KALDI? : O Ses Türkiye 2018 finalinde SMS ile gerçekleştirilen halk oylamasının sonucunda ise finale kalan isimler Murat'ın takımından Aydan Kahraman, Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek, Murat Boz'un takımından Nihat Mugil, Hadise'nin takımından Oğulcan Bolcan, Gökhan'ın takımından Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi oldu.

O Ses Türkiye finali 2. turunda şarkılarını seslendiren 4 yarışmacı arasından en çok SMS desteğini alan Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak büyük finale kaldı. Böylelikle Gökhan Özoğuz'un yarışmacısı şampiyonluk için yarıştı. O Ses Türkiye birinciliğini kazanan da Lütfiye Özipek oldu. 

Lütfiye Özipek nereli O Ses Türkiye 2018 birincisi kimdir?

YORUMLAR

  • 0 Yorum