Öğrenciler Para Karşılığında Cinsel İlişkiye Girmeye Başladı

Burslarda Kesintiye Gidilince, İngiliz Öğrenciler Para Karşılığında Cinsel İlişkiye Girmeye Başladı

Öğrenciler Para Karşılığında Cinsel İlişkiye Girmeye Başladı
21 Temmuz 2018 - 10:34

İngiltere'de hükümet, öğrencilere verdiği paraları kısıtladığı için bazı kız öğrencilerin sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişiler ile para karşılığı ilişkiye girdikleri belirtildi.

HER 10 ÖĞRENCİDEN 1'İ PARA İÇİN İLİŞKİYE GİRİYOR

Natinoal Student Money Survey'in yaptığı açıklamada,ailelerinden uzakta olan her on öğrenciden bir tanesinin okul masraflarını karşılamak ve ailelerine destek vermek için sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişiler ile para karşılığı ilişkiye girmek zorunda kaldıkları belirtildi.

KULLANILMIŞ EŞYALARINI SATANLAR DA VAR

Bazı öğrenciler, ilk olarak kullanılmış iç çamaşırı ve çoraplarını yabancılara satarak para kazanmaya başladıklarını, ondan sonra ise para karşılığı ilişkiye girdiklerinisöyledi.

AYAK FOTOĞRAFINA 200 STERLİN

Savethestudent tarafından yapılan araştırma, 3.167 lisans öğrencisine üniversitelerde maddi sorunlar ile nasıl başa çıktıkları soruldu. Öğrencilerin yüzde 78'i bu konuda zorlandıklarını söyledi. Pek çok kız öğrenci, sosyal medya üzerinden vücutlarının çeşitli yerlerinin fotoğrafını yollayarak para kazandıklarını itiraf etti. Canterbury Christ Church Üniversitesi'nde okuyan 18 yaşındaki Matthew, ayağının fotoğrafları için kendisine Instagram'dan teklif geldiğini ve 200 sterlin karşılığında ayak fotoğraflarını satarak eğitimine destek olacak parayı bulduğunu söyledi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum