Öğrendiğinizde İnanmak İstemeyeceğiniz 10 Tuhaf Cinsel Sapkınlık

Konu cinsellik olunca herkesin özel olarak ilgi duyduğu şeyler olabiliyor. Fakat bazı beğeniler gerçekten çok tuhaf! Listverse'den derlediğimiz bu içerikte daha önce duymadığınız cinsel sapıklıkları, tıptaki adıyla parafili örneklerini derledik. Şok olmaya hazırsanız başlıyoruz!

Öğrendiğinizde İnanmak İstemeyeceğiniz 10 Tuhaf Cinsel Sapkınlık
16 Temmuz 2018 - 23:41 - Güncelleme: 17 Temmuz 2018 - 10:45

9. Spektrofili




 

 



Spektrofili'ye sahip bireyler hayaletleri ve ruhları çekici bulur, onlarla cinsel birliktelikle bulunduklarını iddia ederler. Anlatılanlara göre hayaletle olan ilişki insanlarla yapılanla benzerlik gösterirken ruhlarla cinsellik çok daha farklı bir deneyimmiş. Kesha, Natasha Blasick ve Anna Nicole Smith hayaletlerle cinsel ilişkiye girdiklerini iddia eden ünlülerden.





7. Melissofili




 

 



Zoofili'nin yani hayvan seviciliğin bir alt kategorisi olan Melissofili'de ilgi duyulan şey arılardır. Bu saplantıya sahip bireyler, arıların cinsel organlarını sokmasının yaşadıkları orgazmı daha güçlü kıldığını düşünüyorlar. Acı verici zevkin yanı sıra arının kendisine de hayranlıkları var tabii ki.





5. Menofili




 

 



Bu terim regl döneminde olan kadınlara karşı cinsel ilgi duyan erkekler için kullanılmakta. Çoğu kişinin hoşlanmayacağı bir şeyi tercih etmelerinin, kendilerini daha erkeksi yaptığına inanıyorlar.





3. Eproktofili




 

 



Toplum içinde yapıldığında utanç duyulan gaz çıkarma eylemi, Eproktofili bireyler için son derece tahrik edici. Çocukluğundan beri bu saplantıya sahip olduğunu söyleyen bir adam güzel kadınların gürültülü gaz çıkarmasından etkilendiğini söylüyor. Bunun yanı sıra İrlandalı yazar James Joyce, eşine yazdığı bazı aşk mektuplarında gaz çıkarmaya olan ilgisinden bahsetmekte.





1. Emetofili

 




 

 



Kusma fetişizmi olarak bilinen Emetofili'nin çeşitleri var. Cinsel ilişki sırasında kendisi kustuğunda daha yoğun orgazm yaşadığını ya da başkalarının bunu yapmasını izlemekten zevk aldığını söyleyen kadınlar bulunmakta. 27 yaşındaki Hong Konglu adam ise oldukça spesifik bir örnek verip heteroseksüel ve çocuk sahibi adamları bu halde izlemeyi sevdiğini iddia etti. "Yoklukta olduğunda" ise sokaklarda kusmuk arıyormuş...


YORUMLAR

  • 0 Yorum