Ölümsüzlük Gerçekleşiyor Russia 2045 Projesi: Ruh Nakli

Organ naklini hemen hemen herkes işitmiştir, tıp sektöründe altın değerinde olan ve insanların hayatını kurtaran organ bağışı ve nakli kutsal bir operasyondur fakat bugün size kulağa imkansız gelen ihtimal dahi verilmeyen bir projeden bahsedeceğim, ölümsüzlüğün anahtarı;

Ölümsüzlük Gerçekleşiyor Russia 2045 Projesi: Ruh Nakli
03 Mart 2018 - 12:15 - Güncelleme: 03 Mart 2018 - 12:20
Russia 2045 Projesi. Proje basit bir anlatım ile insan ruhunu bedenden ayırıp yapay bir vücuda aktarmayı hedefliyor. Fakat proje Rusya’da bulunan Rus Ortodoks Kilisesi’nin  sabrını bir hayli taşırmış durumda.

Avatar filminde de başarıyla işlenen konunun gerçek hayata aktarılması kilisece “şeytanın işi, yoldan çıkma” olarak değerlendiriliyor.

Eleştiriler kadar desteklerde gecikmedi tabi ki. Bir Rus Peder projeye destek vererek “Orta çağda yaşamıyoruz.

Dünyanın döndüğünü tekrar kanıtlamak gereksiz. Bilimin ulaştığı nokta, insan tarafından kullanılmalı ve kullanılacaktır” dedi.



Proje dört evreden oluşuyor. Avatar A’dan Avatar D’ye kadar. Bu evreler okurken insanın zihninde güzel etkiler bırakıyor. Bilim kurgu filmi izlerken ağzımızın suyunu akıtan olaylar şimdi proje olarak tartışılıyor.

Avatar A: 

Avatar A evresi projenin ilk evresi. Evrenin planlanana bitiş süresi ise 2015-2020 arası. Acele etmelerini öneriyoruz sadece 2 yıl kaldı! Bu evrede yapay vücudun oluşması için gerekli etkenler hazırlanıyor. İnsanların aklından geçen düşüncelerin uzakta ki bir yapay beyine aktarılması.

Avatar B:

 Tahmini olarak bu evre 2020 ile 2025 arasında gerçekleşecek. Belki de projenin en kilit evresi. Hayatını kaybeden bir insan beyninin organ nakline paralel bir şekilde nakledileceği yapay vücut. Bu vücut nakledilen beyne konaklık yapacak, beyni canlı tutacak ve çevre ile etkileşim içerisinde olacak. Gerçekten büyüleyici !

Avatar C:

Bu evre tahmini olarak 2025 ile 2030 arasında gerçekleşecek. Hayatını kaybeden bir insan beyninin, karakterinin, zihninin ve bilincinin aktarıldığı yapay beden. Projeye göre ilk başarılı zihin aktarımı 2035 yılında gerçekleşecek.

Avatar D:

Projenin aslında asıl amacı Avatar D evresi. Bu evrede insanlar ölümsüzlükten ziyade hasta bile olmayacak, burunları bile kanamayacak. Hologram bir avatara sahip olan insanlar sonsuza kadar yaşayacak.



Proje tahmin edeceğiniz gibi çok maliyetli ilk aşamada hizmetin piyasa değerinin 3 milyon Dolar yada daha üzeri olacağı düşünülüp planlanılıyor.

Fakat şuanda projenin daha çok başındayız Avatar A  evresi. Projenin önemli isimlerinden Dmitry Itskov Avatar A evresinin %85 tamamlandığını kaydediyor.

Şu anda bir biyolojik beden oluşturdukları konuşuluyor. Eğer Dmitry Itskov’un dediği gibi aşamalar gerçekten kaydedildiyse insanlığı çok yeni bir çağ bekliyor. Gelecek artık daha yakında ! Projenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

kaynak: https://www.baykush.net/yasam/olumsuzluk-gerceklesiyor-russia-2045-projesi-ruh-nakli/

YORUMLAR

  • 0 Yorum