Onlara "konuşmayın unutulur" denildi

Bir zamanlar “hayırsever vatandaş!” olarak madalyayla ödüllendirilen İran asıllı Reza Zarrab’ın itirafları için “yalan” demekle işin içinden çıkılmaz.

Onlara "konuşmayın unutulur" denildi
10 Aralık 2017 - 11:32
Çünkü benzer iddialar savcılık fezlekesinde de yer alıyordu. Hakkında “rüşvet” suçlaması bulunan eski bakanlar, “Biz hesabımızı TBMM Soruşturma Komisyonu’na verdik, aklandık” rahatlığı içinde… Onlardan konuşmak isteyen birine, “Daha önce olduğu gibi 3-5 gün yazılır, konuşulur, sonra unutulur” denildi ve “konuşmaması” istendi.

İktidar ile muhalefet arasındaki yolsuzluk kavgasında hep siyasi unvanı olanlar konuşuyor. Ülkemizin bu konuda yetişmiş az sayıdaki uzmanı ise geri planda ve derin bir suskunluk içinde… Ya kendileri konuşmak istemiyor ya da birileri tarafından özellikle konuşturulmuyor.

KÖŞK’TE YOLSUZLUK



Aklıma ilk Dr. Recep Sanal ile Bülent Tarhan, C.E. gibi denetim alanında uzmanlaşmış, büyük yolsuzlukları çıkarmış dürüst kamu görevlileri geliyor. Dr. Recep Sanal Mülkiye Başmüfettişi ve Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi olarak çalıştığı yıllarda çok kritik soruşturmalara imza attı. Süleyman Demirel’in Cumhurbaşkanlığı döneminde Devlet Denetleme Kurulu (DDK) üyesi olarak atanması bile Köşk’teki bir yolsuzluk iddiasının soruşturması sonrasında gerçekleşti.

Devamını Oku 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum