'Oy kolileri' yola çıktı!

Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçimlerde de vatandaşlara yardım paketleri gönderilmeye başlandı.

'Oy kolileri' yola çıktı!
25 Nisan 2018 - 09:31
Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Lojistik Yardım Merkezi oluşturdu. Artuklu ilçesinde gıda, temizlik, giyim, kırtasiye ve oyuncak gibi yardım malzemelerinin yer aldığı 3 katlı lojistik merkezinde hazırlanacak yardım paketleri, vatandaşlara daha hızlı ve koordineli ulaştırılacak.

Merkezde incelemede bulunan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, “Bu merkezde gıda, temizlik, giyim, kırtasiye ve oyuncak gibi her türlü malzemeyi topluyoruz. Daha sonra ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ailelere bu malzemeleri dağıtıyor” dedi.

Yaman, ihtiyaç sahibi askere giden gençler ile nikah kıyan çiftler, yeni doğanlar ve vefat edenlerin yakınlarına destek verdiklerini aktararak, şöyle konuştu:

“Sadece dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermiyoruz. Yeri geliyor psikologla aileye dokunuyoruz, yeri geliyor evinde güler yüzle hal hatırları soruluyor. Ekiplerimiz her gün vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyor. Ekiplerimizin yanında muhakkak asgari bir yardım paketi bulunuyor. Yüz yüze yapılan görüşmelerde ailelerin ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışıyoruz.”

Önceki yıllarda da AKP, seçimlerden önce vatandaşların oylarını alabilmek için onlara reçelden yağa, pirinçten makarnaya, sabundan peçeteye kadar gıda ve temizlik maddeleri göndermişti. Özellikle kömür yardımı en dikkat çekici olanların başında yer alıyor.

Kaynak Yeniçağ: 'Oy kolileri' yola çıktı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum