Ahlak polisinden swingera suçüstü

Adana'da sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları çiftlerle para karşılığı birlikte olan karı kocayı polis suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan koca tutuklandı..

Ahlak polisinden swingera suçüstü
26 Şubat 2016 - 12:27 - Güncelleme: 26 Şubat 2016 - 12:31
 

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, "Alev-Efe" ismiyle Nazire Ç. (29), Canan Ç. (41) çifti tarafından açılan Facebook hesabında karı kocanın para karşılığı "swinger" denilen eş değiştirmeli fuhuş yaptıkları ihbarını aldı.

İhbar üzerine savcılıktan alınan izinle müşteri kimliğindeki polis, Facebook'tan çifte arkadaşlık teklifi yaptı. Çift teklifi kabul edince çift ile internet üzerinden yazışma başladı. Bu arada, çiftin başka çiftlerle de para karşılığında birlikte olduğu yazışmalar görüldü. Polis çift ile birlikte olmak istediğini yazdı. Bunun üzerine çift 700 liraya karı koca ilişkiye girebileceklerini yazdı. Polis kabul edip adres istedi. Çiftin adresi yazması üzerine polis verilen adrese gitti. Polis çift olarak gittiği evde zile bastığında kapıyı kadın açıp polisleri içeri alarak dans etmeye başladı. Bu arada koca ise anlaşılan parayı istedi. Polis çıkartıp kocaya uzatınca Canan Ç. parayı eşine vermesini istedi. Dans eden Nazire Ç. parayı aldı. Polis çift parayı alınca kimliğini çıkartıp polis olduğunu söyledi. Bunun üzerine dans eden Nazire Ç. hemen dansı bırakarak başka bir odaya kaçtı. Polis karı kocayı emniyete götürdü.

EŞİM CİNSEL YETERSİZLİK YAŞIYORDU

Nazire Ç. verdiği ifadesinde, 4 yıl önce eşinin cinsel yetersizlik yaşadığını, bu nedenle Facebook'ta hesap açarak burada görüştüğü kişilerle ilişki yaşamaya başladığını söylediği öğrenildi.

Nazire Ç.'nin ifadesinde, "4 yıl sonunda oğlum hayatını kaybetti. Eşim de esnaf olduğu için onun da işleri iyi gitmedi, 500 lira maliye borcu geldi. Ben de zevk almak için yaptığım grup seksi artık parasıyla yapmaya karar verdim. Birlikte olduğum karı kocalardan bin 500-2 bin lira para almaya başladım. Ancak ben bu işi daha çok fantezi için yapıyorum" dediği belirtildi.

Nazire Ç. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Canan Ç. ise cinsel yetersizlik yaşadığını eşinin de cinselliğe düşkün olduğunu bu nedenle çiftlerle fuhuş yapmaya başladıklarını, fantezi amaçlı yaptıklarını söylediği öğrenildi. "Fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Canan Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum