Satışa Çıkan İlk Seks Robotu Samantha

Yapay zeka sayesinde sizinle iletişime geçebilen seks robotu Samantha İngiltere’de satışa çıktı. Üstelik fiyatı da öyle çok uçuk değil. Şimdilik 3500 Pound yani 17.000 TL’den satılıyor.

Satışa Çıkan İlk Seks Robotu Samantha
28 Ekim 2017 - 13:10 - Güncelleme: 30 Ekim 2017 - 09:43



İngiltere’nin Kent bölgesindeki Aylesford şehrinde, Vibez Adult Boutique’de satılan Samanta istenirse aile moduna istenirse de seks moduna alınabiliyor. Seks robotlarında gerçeğe yakın bir görüntü ve his veren bir robot yapmak oldukça zor. Samanta aktive edildiğinde vücut sıcaklığını insan sıcaklığına getiriyor. Ancak sadece bununla da kalmıyor sizin duygularınıza da hitap ediyor. Onunla konuşup size güzel sözler söylemesini isteyebiliyorsunuz. Daha da güzeli bir aileniz varsa onu dolabın derinliklerine saklamanıza gerek yok. Samanta’yı aile moduna aldığınızda size sorduğunuz sorularda bilgiler verebiliyor hatta sizinle felsefi konularda derin tartışmalara bile girebiliyor.

Firmanın belirttiğine göre sizinle şakalaşabiliyor ancak kazayla seks moduna geçmiyor. İçerisindeki yapay zeka siz onunla konuştukça kendini geliştiriyor. Ona hoşlandığınız ya da hoşlanmadığınız şeyleri söylerseniz bunları daha sonra hatırlıyor ve sizinle buna göre iletişime geçiyor.






Sex-Robotu-Samantha






USB ile ŞarJ Ediliyor

Samantha’yı USB ile şarj edebiliyorsunuz. Firmanın belirttiğine göre şuana kadar 30’dan fazla robot şimdiden satıldı bile. Şimdi firma erkek bir robot üzerinde çalışıyor.

Bu seks robotlarına her ihtimale karşı aile modu eklense de, alanlar genelde çeşitli sebeplerle yalnız ve toplumdan kopuk yaşayan insanlar. Sizi yargılamadan, kıskanmadan ve nasıl göründüğünüze aldırmadan size hizmet için yaratılmışlar.

Bu robotlardan bir tane sipariş ettiğinizde yaklaşık 6 haftada teslim ediyorlar. Samantha aslında çok erken dönem bir prototip. Firmanın belirttiğine göre bu model ileride çok daha geliştirilerek yeni özellikler eklenecek. İşin güzel tarafı bu robotun beynine takılan SD kartı güncellediğinizde bu yeni eklenen özellikler sizin robotunuzda da olacak. Bu güncellemeler ile Samantha sizin için her daha vazgeçilmez olacak.



YORUMLAR

  • 0 Yorum