Seks tarikatına katılan kadından şoke eden itiraf

ABD'de bir seks tarikatına üye olduğu ve genç kadınları bu tarikata çektiği öne sürülen ünlü oyuncu Allison Mack'le ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Seks tarikatına katılan kadından şoke eden itiraf
16 Haziran 2018 - 09:07

Superman'in gençlik yıllarının anlatıldığı Smallville dizisiyle ünlenen Allison Mack’in, geçtiğimiz aylarda bir seks tarikatına üye olduğu ve burada şöhretini kullanarak genç kadınları kandırdığı iddia edildi.

Mack'in özellikle tarikatın lideri Keith Raniere ile yakın olduğu ve ünlü isimleri de tarikata katılmaları için ikna etmeye çalıştığı öne sürülmüştü.

Nxivm isimli tarikatın Meksika'da ayinler düzenlediği, seks kölesi yapılan kadınlara ‘damga’ vurulduğu belirtilmişti.

"ACIDAN ZEVK ALIN TELKİNİ"

Mack ve Raniere gözaltına alınırken, ekim ayında görülecek dava öncesi yeni gelişmeler yaşandı. Olayın ortaya çıkmasından birkaç ay önce New York Times’dan Vanessa Grigoriadis’le bir röportaj yapan Mack’in sözleri geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Yazıda kadınlara damga vurulması fikrinin Mack’ten geldiği ortaya çıkarken, ünlü oyuncunun kızgın demirle yapılan işlem sırasında ‘acıdan zevk alın, efendinizi düşünün’ diye telkinlerde bulunduğu belirtildi. Kadınların dövmenin anlamını bilmediği ve korkularını yenmenin bir sembolü olarak yaptırdıkları öne sürüldü.

Mack’in kariyeri kötü gittiği sıralarda tarikata katıldığı ve iş adamı Raniere’den işlerini düzeltmesini istediği de ortaya atılan iddialar arasında.

Mack ve Raniere’nin en az 15 yıl ceza alması bekleniyor.



 






YORUMLAR

  • 0 Yorum