Şenol hoca Ocak ayı gibi kendimi Milli Takıma atayım mı diyor acaba!

A Spor ekranlarında yayınlanan Takım Oyunu programında Erman Toroğlu Beşiktaş'ın teknik adamı Güneş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak , 'Şenol hoca Ocak ayı gibi kendimi Milli Takıma atayım mı diyor acaba!' dedi.

Şenol hoca Ocak ayı gibi kendimi Milli Takıma atayım mı diyor acaba!
19 Ağustos 2017 - 10:52 - Güncelleme: 19 Ağustos 2017 - 11:08
A Spor ekranlarında yayınlanan Takım Oyunu programında  Beşiktaş'ın teknik adamı Güneş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak , 'Şenol hoca Ocak ayı gibi kendimi  atayım mı diyor acaba!' dedi.

Beşiktaş paranın karşılığını vermiyor



Bir Beşiktaş takımının maliyetine bakın, bir de Kasımpaşa takımını maliyetine... Oynanan futbol, aradaki fark... Şunu açık ve net söyleyebilirim:

Paranın karşılığını vermiyor Beşiktaş. Siyah-beyazlılar 3 senedir ileriye gideceğine geriye gidiyor. Ne açıdan? Futbol açısından. Her sene futbol keyfinde eksiye doğru gidiyor.

Şampiyon olursun, kupalar kazanabilirsin bunların hepsi tamam.

Ama izleyenler de maçı seyrederken senden keyif almalı. Her şey galibiyet değil!

Diyorlar ki, 'deve dişi' gibi oyuncular alıyorum. Ama bu deve dişleri oynarlarsa sana fayda sağlarlar. Sen bu deve dişlerini fazla kenarda oturtursan köpek dişi gibi olurlar.

Dönüp seni ısırırlar. Yedek kulübesinde oturan kaliteli adamlar oynayan futbolcuya tehdittir. Bu doğru ama ahenk bir bozulursa ve o kaliteli adamlar oynayamazlarsa köpek dişi gibi seni ısırırlar. Büyük sorunlar olur. Kulübedeki oyuncu hem kaliteli oyuncu, hem de fazla sorun çıkarmayacak tip olacak. Mitrovic'i alıyorsun büyük paralar veriyorsun, sonra satmaya kalkıyorsun. O zaman niye aldın? Alırken zaten teknik adamın bunu istemiyor. Çin'de kamp yapacağım diyorsun, teknik adamın istemiyor ama yine gidiyorsun. Hatta teknik adamına diyorsun ki "Sen benim çalışanımsın. Ben ne dersem o olur." Ne demişler, "Ankara'dan abim geldi. Ben ne dersem o olur". Bu işler hassas dengelerdir.

 

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum