Şeyma Subaşı hakkında şoke eden iddia! Fit görünmek için...

osyal medyayı çok aktif şekilde kullanan Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde göbeği açıkta fotoğraf paylaşmıştı. Fotoğrafla ilgili sosyal medyada şoke eden iddialar ortaya atıldı..

Şeyma Subaşı hakkında şoke eden iddia! Fit görünmek için...
14 Şubat 2019 - 20:42



Acun Ilacalı'dan boşandıktan sonra yeni sevgilis Gudio Senia ile görüntülenen Şeyma Subaşı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sosya medyayı aktif olarak kullanan Subaşı geçtiğimiz günlerde göbeği açıkta bir fotoğraf paylaşmıştı.


Fotoğrafındaki karın çizgisi ise dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları, Şeyma Subaşı'nın da son estetik trendine uyup, dikine karın çizgisi yaptırdığını iddia etti.


Bazı kullanıcılar ise Şeyma Subaşı'nın o çizgiyi fotoşop uygulamasıyla elde ettiğini öne sürdü. Dün ortaya çıkan yeni habere göre ise Şeyma Subaşının kitap yazacağı belirtilmişti.


Şeyma Subaşı'nın yeni kitabının ismi belli oldu. Subaşı'nın kitabının adının "Sadece Şeyma" olacağı öğrenildi. Şeyma Subaşı'nın gündeme gelmesinin sebebi ise bu kez kendi paylaşımı olmamıştı. Yayınevi sosyal medya hesabından Subaşı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak ünlü ismin kitap çıkaracağını duyurmuştu. Yayınevinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti: "Hazır mısınız bomba gibi bir kitap geliyor."




YORUMLAR

  • 0 Yorum