Sınır Dışı Edilen Yabancı Uyruklu Kadınların 3'ünde, Bulaşıcı Cinsel Hastalık Tespit Edildi

Tekirdağ'da bar, pavyon ve müzikhol gibi yerlerde izinsiz olarak çalıştıkları tespit edilen 7 yabancı uyruklu kadın, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Sınır dışı edilen yabancı uyruklu kadınların 3'ünde cinsel yolla bulaşan hastalık tespit edildi.

Sınır Dışı Edilen Yabancı Uyruklu Kadınların 3'ünde, Bulaşıcı Cinsel Hastalık Tespit Edildi
12 Eylül 2018 - 08:17
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yer alan bar, pavyon ve müzikhol gibi yerlerde izinsiz olarak çalıştıkları tespit edilen 7 yabancı uyruklu kadın jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yapılan sağlık kontrollerinde kadınların 3'ünde bulaşıcı hastalık tespit edildi.

7 YABANCI UYRUKLU KADIN YAKALANDI

Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçenin Ulaş ve Vakıflar Mahalleleri'nde faaliyet gösteren bar, pavyon, müzikhol gibi eğlence yerlerinde yabancı uyruklu kadınların çalıştırıldığı ihbarı üzerine iş yerlerine baskınlar düzenleyerek arama yaptı. Yapılan aramalarda izinsiz olarak çalıştıkları tespit edilen 7 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

BULAŞICI HASTALIK TESPİT EDİLDİ

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesine getirilen kadınlarından 3'ünde hepatit ve frengi gibi bulaşıcı hastalıklar tespit edildi.

SINIR DIŞI EDİLDİ

Jandarmadaki sorgularının ardından kadınlar sınır dışı edilmek üzere Tekirdağ Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum