"Sıra Bakırköy Belediyesi'nde, Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç kaçtı!"

Bir dostum arayıp “Sıra Bakırköy Belediyesi’ne gelirse şaşırma, bunu haber aldılar bile Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç 25 milyon dolarla yurt dışına kaçtı” deyince afalladım Dostum hızını alamayıp üstelik bu paranın büyük kısmının da Başkan Bülent Kerimoğlu’na ait olduğunu söyleyince meseleyi didikleme ihtiyacı hissettim .

"Sıra Bakırköy Belediyesi'nde, Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç kaçtı!"
06 Ocak 2018 - 12:14
Bir dostum arayıp “Sıra Bakırköy Belediyesi’ne gelirse şaşırma, bunu haber aldılar bile. Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Kılıç 25 milyon dolarla yurt dışına kaçtı” deyince afalladım.

Dostum hızını alamayıp üstelik bu paranın büyük kısmının da Başkan Bülent Kerimoğlu’na ait olduğunu söyleyince meseleyi didikleme ihtiyacı hissettim.

İlk iş, bir gazeteci olarak Erkan Kılıç’ı Bakırköy Belediyesi’nden aradım. Başkan Bülent Kerimoğlu’nun özel kaleminde görevli hanım bana “Erkan Kılıç ayrıldı” dedi.

Peki nerede? Bilmiyoruz. Yani nasıl olur, koskoca başkan yardımcısı alıp başını gidiyor ve siz bilmiyorsunuz. Bilmiyoruz insan kaynaklarına sorun belki onlarda bilgi vardır. İyi güzel.

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum