SocialNOW: Trend Konular İçin Geliştirilmiş Gerçek Zamanlı Arama Motoru

Haber siteleri ve blog siteleri için en önemli olan gündem trend içerikleri yakalamak ve özgün - viral içerikler üretmek için SocialNOW trend analiz aracı tam size göredir.

SocialNOW: Trend Konular İçin Geliştirilmiş Gerçek Zamanlı Arama Motoru
14 Eylül 2017 - 19:27 - Güncelleme: 14 Eylül 2017 - 19:39
Günümüz dünyasında artık internet hemen her evde kendine yer bulan teknolojik bir gelişme oldu. Geçmiş dönemlerde yalnızca belli başlı yerlerde kullanılabilen, kullanılırken ciddi anlamda sorunlar çıkıyordu. Ancak daha sonrasında gelişen özellikle cep telefonlarının teknolojik gelişimi ile beraber internet tüm evlere girdiği gibi neredeyse tüm ceplere de girdi. Akıllı cep telefonları, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar sayesinde gidilen her yerde dünyanın dört bir yanında meydana gelen gelişmeleri takip edilebiliyor. İnternetin böylesine fazla kullanımı ise beraberinde farklı yenilikleri getirdi. Son yıllarda insanların büyük bir kısmı zamanlarını sosyal medyada geçirmeyi tercih ediyor.

3.7 milyar internet kullanıcısının yaklaşık 2.7 milyarı düzenli olarak sosyal medya platformlarında zaman geçirmeyi tercih ediyor.

Sosyal medyanın bu denli yüksek kullanıcı sayılarına ulaşmasından sonra ise artık gerek bireysel gerekse kurumsal anlamda her gün milyonlarca farklı içerik kullanıcılara sunulmakta. Bu durum bir taraftan ciddi anlamda bilgi akışının artmasına yardımcı olurken diğer bir tarafından ise ortaya bilgi kirliliği çıkıyor. İnsanların büyük bir kısmı da bu bilgi kirliliği içerisinde istediği doğru bilgiye ulaşmak adına çok daha fazla zaman geçirmek zorunda kalıyor. Üstelik çoğu zaman da bu bilgileri elde edemiyor. Sade, güncel verilere ulaşmanın zorlaşmasındaki en büyük etkenlerden bir tanesi ise kullanıcıların devamlı olarak hiçbir değişiklik yapılmadan sunulması. Sosyal medya platformları üzerinde çok fazla etkileşim alan konuların devamlı gündemde kalması sonrasında ise önemli olan konular bir anda göz önünden uzaklaşabiliyor.

Bununla beraber içerik sağlayıcılar güncel verileri insanlara göstermek adına belirli ücretler talep etmektedir. Dolayısıyla bu içerik sağlayıcıların içerisindeki birbirinden farklı içeriklerin her birinin tamamen doğru şekilde insanlara sunulduğunu düşünmemek gerekmektedir. Gerekli olan ücretlendirmenin ödenmesinden sonra özgün olup olmaması önemli olmadan pek çok içerik buralardan kullanıcılara sunulabiliyor. Dolayısıyla insanların tüm bu bilgiler arasından en özgünlerini ve doğrularını bulmaları çoğu zaman tahmin edilenden çok daha zor olabiliyor.

 

Doğru İçeriğe Ulaşmanın Etkili Bir Yolu Var Mı?

Şimdilerde ise artık etkileyici ve kaliteli içerik oluşturulması ve istenilen hedef kitleye çok daha etkili bir şekilde ulaşmabilmek için dikkat edilmesi gereken önemli detaylar bulunmakta. Bunların başında o anın trend konularını doğru olarak bulmanın yanı sıra o anda trend olarak değerlendirilmeyen fakat kısa bir süre sonrasında trend olacak konuların bulunması gelmekte. Böylece yalnızca o anlık hedef kitlenin dikkati çekilmeyecek, aynı zamanda bu dikkat sürekli olarak üzerinizde olmayı da başaracak. Aynı zamanda doğru içeriğe ulaşmak adına yaşanılan sorunlardan bir tanesi olan gerçek zamanlı sonuçları elde etme ve detaylı analiz işlemleri de yine içerik sağlarken ön plana çıkartılması gereken diğer bir konu. Demografik verilerden yararlanmak ise özellikle hedef kitleyi doğru belirlemek ve buna göre içerik sağlamak için tahmin edilenden çok daha etkili bir hale gelmiş olacaktır.

 

Yukarıda belirtilen detayların her birine dikkat etmek çoğu zaman tahmin edilenden çok daha zordur. En ufak bir detaya bile dikkat edilmemesi sonrasında ne yazık ki istenilen sonuçları elde etmek güç hale gelecektir. Geçmişte birçok kişi bunların hepsini yerine getirmek adına uzun zamanlar geçirmek zorunda kalsa da artık var olan tüm sorunların giderilmesi adına SocialNOW devreye giriyor ve bütün istekleri bir platform üzerinden hallediyor.

 



 

Gündemi Kolayca Yakalayın

 

En basit tabir ile SocialNOW, akla gelen gelmeyen bir konu ile alakalı trendlerin gerçek zamanlı olarak yakalanması adına insanlara sunulan en hızlı ve en basit arama motorudur. Bu arama motoru ülke, dil ya da kategori bazında en fazla yükselişe geçmiş olan konuları göstermek adına özel olarak tasarlanmasının yanı sıra yapay zeka teknolojisi ile de güçlendirilerek insanlara sunulmuştur. Bu platform üzerinden Twitter’daki gündem sansürsüz olarak takip edilebilecek, yalnızca olumlu değil aynı zamanda olumsuz konuşmalar da yakalanacaktır. Böylece eğer ki düzeltilmesi gereken bir durum varsa bunun en başarılı şekilde ortadan kaldırılması adına gerekli olan adımların atılması sağlanmış olacaktır.

 

Neden SocialNOW?

En hızlı arama motoru olan SocialNOW’un en önemli özelliklerinin başında gerçek zamanlı, limitsiz ve sansürsüz sonuçları insanlara vermesidir. Elde edeceğiniz sonuçlar ile sınırsız viral içerikler oluşturabilirsiniz. Bu sayede alınacak olan sonuçların işlenmesi çok daha kaliteli olacaktır. Ayrıca herhangi bir konunun yanı sıra neyi nerede trend olacağı ile alakalı sonuçlar gerçek zamanlı olarak hiçbir sorun yaşanmada rahatlıkla alınabilecektir. SocialNOW’un en önemli özelliklerinin başında ise 150 milyondan fazla kaynakları taraması gelmekte. Bunlara sosyal medya kanalları, bloglar, haber siteleri ve bunların çok daha fazlası dahildir.



Bunların yanı sıra SocialNOW kullanıcılarına yalnızca bu ana ait olan konuları sunmuyor. Trend olabilecek olan tüm konuları öngören algoritması sayesinde kullanıcılar rakiplerinden bir adım önde oluyor ve hazırlıklarını daha önceden yaparak mevcuttaki durumu başarılı bir şekilde yönetmeyi de başarıyor. SocialNOW başta metin yazarları olmak üzere içerik editörleri, gazeteciler, belediyeler, bakanlıklar, markalar, televizyonlar, araştırma şirketleri, ajanslar, gazeteler, internet fenomenleri, dergiler, gazeteler ve bloglar başta olmak üzere pek çok farklı alanda insanlara istediklerini vermeyi hedeflemektedir.



 

SocialNOW ile Kampanyanızı Başarıyla Sonuçlandırın

Özellikle de dünya çapındaki firmalar artık tanıtımlarını en iyi şekilde yapmak adına sosyal medyayı daha öncesinde olmadığı kadar etkili şekilde kullanmak istiyor. İşte tam da bu noktada devreye SocialNOW giriyor. Bu platform ile yalnızca hedefleme doğru şekilde yapılmıyor, aynı zamanda zamanlama ayarlanarak pazarlama kampanyasının mümkün olan en iyi seviyelere çıkmasını sağlamaktadır. Trend olacak konuların önceden yakalanması, özgün ve viral içeriklerin hazırlanarak arama motoru sıralamasında yükselme yani SEO çalışmasını önemseyenler için de SocialNOW, daha önce hiç olmadığı kadar hızlı ve etkili bir şekilde sonuçlara ulaşılmayı sağlıyor.



Detaylı bilgi ve demo için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

https://now.socialapp.pro

YORUMLAR

  • 0 Yorum