Survivor 2016 kim elendi Nagihan bombası!

Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtı İbrahim Yattara oldu. Survivor 31 Mayıs 2016 sms oy sıralaması sonuçları açıklanınca Nagihan Karadere derin bir nefes aldı.

Survivor 2016 kim elendi Nagihan bombası!
01 Haziran 2016 - 09:31
Survivor adasından kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oy sıralaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat saat 00.10'dan sonra açıkladı. Survivor SMS sonuçları açıklandığı anda Nagihan Karadere derin bir nefes alırken elenen isim Yattara oldu. 

Survivor ünlüler takımı bu hafta oynanan her iki dokunulmazlık oyununu da kaybedince eleme adaylarının tamamı onların takımlarından çıktı. Atakan rahatsızlığı sebebiyle dokunulmaz olurken Yunus Günçe de bireysel dokunulmazlığı kazanınca adadaki hesaplar karıştı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ - 31 MAYIS 2016



Survivor adasında eleme adayı olan isimlerin tamamı ünlüler takımının ağır topları oldu. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve İbrahim Yattara için yapılan SMS oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor adasından bu hafta elenen isim İbrahim Yattara oldu.

ACUN ILICALI SMS OYLARI İÇİN İLK KEZ SÖYLEDİ

İbrahim Yattara ismini duyunca donup kaldı. Yattara 'Söyleyecek bir şey yok. Benim muhteşem arkadaşlarım oldu. Karşı takım da çok iyi' dedi.

Acun Ilıcalı ise 'Üçünüzün oyu da çok fazla. Başka bir ikili olsaydı karşında yüzde 90 kalırdın. Ciddi derecede oy aldın. Bunu ilk kez söylüyorum. Burda çok oy alıp elenen yarışmacı oldu. Seyircilerimiz seni çok sevmiş ve ciddi derecede oy vermişler' dedi.



SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI NAGİHAN BOMBASI

Survivor'dan elenen kadar SMS birincisi de bomba oldu. Semih Öztürk beklenirken SMS oy sıralamasında birinci olan Nagihan Karadere oldu. İşte 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması;

1. Nagihan Karadere

2. Semih Öztürk

3. İbrahim Yattara

SURVİVOR NUSRET ÖDÜLÜ

 

NAGİHAN KARADERE AĞLAYA AĞLAYA TÜKENMİŞTİ

Nagihan Karadere eleme adayı olunca ağlaya ağlaya bir hal oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde ağlamaya başlayan Nagihan Karadere oyunu kaybettiklerinde de sahada ağlamaya başladı. Adaya döndüğünde de ağlaması kesilmeyen Nagihan Karadere yataklara düştü.

Survivor tarihinin en iyi kadın yarışmacısı olmayı başaran Nagihan Karadere SMS oy sıralaması sonuçlarında bugüne kadar hiç birinci çıkamadı. Nagihan Karadere hep SMS sıralamasında altlarda yer aldı. Ağlayarak elemeye çıkan Nagihan Karadere elenen isim Yattara olunca derin bir nefes aldı. 

Nagihan'ın gözyaşları ada konseyinde de durmadı. Hırsı ve yüksekoyun performansı ile Survivor'ın en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere konseyde niye bu kadar çok ağladığını izah etti. Semih'in Ütopya'dan tanındığını Yattara'nın da futbol sebebiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyen Nagihan Karadere bu sebeple elenme korkusundan ağladığını söyledi.

 

SURVİVOR 29 MAYIS 2016 DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor adasında bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu 29 Mayıs 2016 tarihinde oynandı ve ünlüler takımı 10'a 6 ile kaybetti. Sağlık sorunu sebebiyle ilk oyunda yer alamayan Avatar Atakan dokunulmaz oldu. Bireysel dokunulmazlığı da sürpriz bir şekilde Yunus Günçe kazandı. Yunus'un kazanmasıyla birlikte Atakan'dan sonra o da dokunulmaz olunca ünlüler takımı fena halde karıştı. Ada konseyinde Semih Öztürk adı yazılırken Yunus da Yattara'yı eleme adayı yaptı. Ada konseyine Atakan'ın Semih'e savaş ilanı damga vurdu;

 

DAMLA CAN SİGARA GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLDU

Survivor adasında haftaya damgasını vuran olayın başrolünde ise Damla Can ve sigarası vardı. Ekipten sigara bulan Damla Can onu adada içerken kameralara takıldı. Montajda da gözden kaçınca Damla Can sigarasıyla gündeme oturdu.

Damla Can sigara görüntüleri videosu ile gündeme oturunca Acun Ilıcalı ada konseyinde çok sert bir uyarı yapmak zorunda kaldı. 

Damla Can sigara görüntüsü için özür diledi ve bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum