Eski Türkiye güzeli AK Parti Kadın Kolları Başkanı oldu

Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş, AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine atandı.

Eski Türkiye güzeli AK Parti Kadın Kolları Başkanı oldu
09 Haziran 2016 - 19:19
İstifa eden AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Mediha Turgut’un yerine 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti'den Aydın Büyükşehir ve Didim Belediye Meclis üyeliği görevlerine seçilen Seda Sarıbaş getirildi. “Türkiye Güzeli” unvanı sahip Seda Sarıbaş, aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde divan katip üyesi olarak görev yapıyordu.



Seda Sarıbaş’ın AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine atandığını duyuran İl Başkanı Ömer Özmen, “Kadın Kolları İl Başkanlığımıza Seda Sarıbaş hanımefendi atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerken, birbirinden değerli diğer aday arkadaşlarımıza da bu sürece verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.



AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş da, aldığı görevin sorumluluğunu bildiğini belirterek, görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.



Miss Turkey 2006 güzellik yarışmasında ‘Veet Türkiye Güzeli’ güzel seçilen Seda Sarıbaş, daha sonra Didimli iş adamı Sedat Sarıbaş ile evlenerek Didim’e yerleşti. Biri kız iki çocuk sahibi olan Sarıbaş’ın eşi Sedat Sarıbaş da AK Parti Didim İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum