NFL kızları ne kadar kazanıyor

Dünyanın, özellikle de yeni kıta Amerika'nın en gözde sporlarından olan Amerikan Futbolu'nda devrre arası şovları büyük öneme sahip. Bu şovların en büyük figürleri de dans grupları.

NFL kızları ne kadar kazanıyor
15 Mayıs 2016 - 09:59 - Güncelleme: 15 Mayıs 2016 - 10:21
NFL takımlarının hepsinin 'Cheerleader' denilen ve farklı isimleri olan ve amigo kızlardan oluşan dans grupları var. Maçlara verilen aralarda tribünleri coşturmakla görevli bu grupların yıllık kazançları da oldukça iyi.

NFL kızları ne kadar kazanıyor



İşte bu dans gruplarının bazı özellikleri:

NFL'de dönen para oldukça büyük. Bu paradan dansçı kızlar da nasiplerini alıyorlar. Biz dansçı maç başına70 ile 90 dolar arasında kazanıyor. Tecrübe ve takım başarısı ve maç sayısı göz önüne alındığında bir dansçının bu işten yıllık kazancı 25 bin ile 65 bin dolar arasında değişiyor.



Dansçı kızlar maç başında, devre arssında ve maç sonunda gösterileriyle taraftarı coşturuyorlar. Dans figürleri için sürekli çalışma ve grup içi uyum oldukça önemli.

NFL organizasyonu içerisindeki dansçılar NFL'in diğer organizasyonlarına da katılmak durumundalar. Bunun için ekstra ücret almıyorlar. Bu kişiler insanlararsı iletişimi oldukça güçlü olanlardan seçiliyor. Sürekli gülücük saçmalılar etrafa.

NFL kızları ne kadar kazanıyor



NFL organizasyonunda çalışmak sanıldığı kadar kolay değil. Günün büyük bölümünü antrenmanlara harcamak zorundalar. Takımlar deplasmanda olsa bile ya takımla seyahat edecekler ya da şehirde kalıp çalışmayı sürdürecekler. Ama bunun getirdiği bir şöhret de var.NFL'de amigo kız olarak çalışıp sonrasında kariyerine başarılı bir işkadını olarak devam eden dansçılar var. Buradan elde edilecek çevre oldukça önemli.

NFL kızları ne kadar kazanıyor



Fazla saat çalışmaları ve az ya da çok para almalarını bir kenara bırakarak dansçı kızlara sorarsak işlerini gerçekten severek yaptıklarını duyabiliriz. (Sporx

NFL kızları ne kadar kazanıyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum