Trabzonspor-Ersun Yanal ayrılığı KAP'a bildirildi

Akhisarspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor Yönetimi ve Ersun Yanal bir araya geldi. Flaş toplantıdan ayrılık kararı çıktı. Bordo-mavililerde Ersun Yanal dönemi resmen sona erdi. Kulüp ayrılığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da bildirdi.

Trabzonspor-Ersun Yanal ayrılığı KAP'a bildirildi
16 Ekim 2017 - 20:11 - Güncelleme: 17 Ekim 2017 - 09:39
Trabzonspor’un evinde Akhisarspor’a 6-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından yönetim ve Yanal acil bir toplantı gerçekleştirdi ve yolların ayrılmasına karar verildi.

Ancak NTV Spor’un son dakika bilgisine göre;  Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın sözleşmesinin sonlandırılması görüşmelerinde pürüz çıktığı ifade edildi. “Yanal akşam antrenmana çıkmaya hazırlanıyor” ifadesine yer verilirken konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Trabzonspor, Ersun Yanal’ın sözleşmesinin feshedildiğini KAP’a bildirdi.

İşte KAP açıklaması:

“Şirketimiz ile Teknik Direktör Kazım Ersun Yanal arasındaki sözleşme, son günlerde yaşanan gelişmeler dolayısıyla, görülen lüzum üzerine, sözleşmenin ilgili maddeleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda feshedilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.Saygılarımızla,”

Trabzon medyası patladı: Bu şehir bu rezilliği unutmazTrabzons'da yerel gazeteler, 6-1'lik Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası Trabzonspor yönetimi ve Ersun Yanal'a 'Bırakın gidin' çağrısı yaptı.İlgili Haberi Oku

Şok hezimetin ardından taraftarlar ve yerel basın Ersun Yanal’ı ve hatta yönetimi istifaya davet emiş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, kararın hızlıca alınması gerektiğini ifade etmiş ve her ihtimalin masaya yatırılacağını söylemişti. Gece ilerleyen saatlerinde ise yayıncı kuruluş Bein Sports, Ersun Yanal döneminin sona erdiğini açıklamıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum